Logotyp
Visa alla bilder

Sandhamnsgatan 75, Gärdet, Stockholm

Välkommen på visning den 5 maj! Uteplats om 13 kvm med glasdörrar och utgång från vardagsrummet. Separat kök och vardagsrum med stora fönsterpartier. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och rymlig garderobsvägg. Prisbelönt och arkitektritad av BIG med riktigt snygga detaljer och nästan tre meters takhöjd (2.95 cm). Självklart finns även tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

79&Park - ett projekt som är utsett till Europas bästa bostadsprojekt enligt den internationellt erkända fastighetstävlingen The International Property Awards. 79&Park erbjuder flera takterrasser samt fasad i cederträ med stora glaspartier. Även interiört håller bostäderna en hög nivå med naturliga materialval vilket bland annat ses i köket som är utrustat med bänkskivor och stänkskydd i natursten samt i det lyxiga badrummet vilket är inrett med stora, ljusa granitkeramikplattor och detaljer i marmor, trä, glas och metall. Såväl fönster som innerdörrar som balkongdörrar går från golv till tak och takhöjden är generös om 2.95 m. Golven består av vitpigmenterade och mattlackade ekplankor i enstav. Väggarna är vitmålade och det finns genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden samt vattenburen komfortvärme i badrummen. Arkitekterna bakom projektet är BIG (Bjarke Ingels Group), vilka är såväl starkt prisbelönta som hyllade.
Njut av ett centralt läge, intill såväl grönområden som Stockholms stadspuls. Härifrån är det nära till allt som kan önskas; CITYPULS med restauranger, gallerior, butiker, caféer och nattklubbar. GRÖNOMRÅDEN med Gärdet precis utanför dörren och vackra Djurgården strax intill. KOMMUNIKATIONER i form av ett generöst utbud av innerstadsbussar, tunnelbana i området samt med E18, E20 och E4:an lättillgängligt i närheten. För att inte tala om vår vackra SKÄRGÅRD, vilken nås direkt med båtar från Strandvägen.

4 495 000 kr 3 655 kr 2 rok 64 kvm

Om bostaden

Arkitekterna bakom detta projekt är hyllade och eftertraktade och kända för sin utmanande, lekfulla och samtidigt mänskliga arkitektur med högt satta kvalitetsnivåer.

79&Park är ett populärt, imponerande och lyxigt projekt där såväl insida som utsida omsorgsfullt designats i ett samarbete mellan Oscar Properties och arkitekterna bakom BIG (Bjarke Ingels Group). Här ligger fokus på naturmaterial; vilket ses i bland annat exteriören som består av fasad i cederträ samt stora glaspartier i form av fönster och balkonger.

Området kring 79&Park är klassiskt Stockholmskt: Ladugårdsgärdet, Djurgårdens grönska, Östermalms sekelskifteshus och Gärdets funkisarkitektur. Valet av cederträ som materialbeklädnad av fasaden ger byggnaden ett karaktärsuttryck som imponerar. Cederträet är underhållsfritt och blir dessutom vackrare med tiden, då det grånar i tonen. Cederträet i kombination med de stora glaspartierna som täcker stora delar av fasaden gör att fastigheten får ett levande och naturligt uttryck. De gemensamma takterrasserna är en integrerad del av fastigheten och ambitionen är att huset och terrasserna ska upplevas som en förlängning av parken och en känsla av att bo i grönska. Här ges alla boende möjlighet att få del av takterrasserna med dess fria utsikt och harmoniska miljö.

Interiört håller bostäderna en lika hög nivå. Lägenheterna är omsorgsfullt ritade med fokus på naturmaterial med vitpigmenterade, mattlackade ekplankor i enstav, stora fönsterpartier med ekramar samt många glaspartier som sträcker sig från golv till tak. Även dörrarna är specialdesignade och går från golv till tak. Takhöjden är generös och omfattar 2.95 meter, vilket ytterligare bidrar till en känsla av rymd och ett stort ljusinsläpp. Väggarna är vitmålade och det finns genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden samt vattenburen komfortvärme i badrummen. Köket håller en hög stilmässig nivå och erbjuder bänkskiva och stänkskydd i natursten. Badrummet är lyxigt med stora, ljusa (60x60 cm) granitkeramikplattor samt detaljer i trä och marmor.

79&Park är utsett till Europas bästa bostadsprojek enligt den internationellt erkända fastighetstävlingen The International Property Awards. Läs gärna mer på www.fastighetssverige.se/artikel/79-park-utsett-till-europas-basta-bostadsprojekt-22427

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger avskiljt från, men samtidigt i anslutning till köket och härifrån leder även vägen ut mot den generösa uteplatsen om 13 kvm. Planlösningen är öppen och väggarna mot uteplatsen utgörs av stora glaspartier i form av fönster och balkongdörr vilka når från golv till tak. I vardagsrummet finns plats för soffa med tillhörande mediautrustning efter eget önskemål. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitpigmenterat, mattlackat ekgolv i enstav.

Kök

Köket erbjuder plats för en större matgrupp och har fönsterpartier från golv till tak som vetter mot uteplatsen. Köket präglas av material och färgsättning i naturliga toner och materialval. Bänkskivan består av natursten, likaså stänkskyddet ovanför arbetsbänken. Köket är designat av arkitekterna och håller en hög stilnivå med släta luckor i grå ton från italienska kvalitetsköksleverantören Varenna Poliform.
Vitvarorna kommer från Miele och består av helintegrerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn samt infälld induktionsspis. Diskhon är i rostfritt material och underlimmad mot diskbänken. Blandare i matt platinum från Dornbracht och högskåp med utanpåliggande beslag. Köket erbjuder gott om utrymme för förvaring samt bänkbelysning och en specialritad kolfilterfläkt i rostfritt stål. I ett av högskåpen är det förberett för micro med eluttag, om önskemål om micro finns. Väggarna är vita och på golven ligger vitpigmenterat, mattlackat ekgolv i enstav.

Sovrum

Sovrummet ligger avskilt och erbjuder plats för en dubbelsäng. Väggarna är ljusa och även här ligger vitpigmenterat, mattlackat ekgolv i enstav. Här finns även garderob med skjutdörrar samt i övrigt utrymme för mer förvaring om så önskas.

Badrum

De lyxiga och stilrena materialvalen ligger i fokus i detta projekt. Allt från kök till badrum är byggt och inrett i en påkostad och stilrent exklusiv stil. På såväl golv som väggar sitter stora, ljusa granitkeramikplattor (60x60 cm). Duschvägg i glas med metallram, steninfattad spegel i Bottocinomarmor samt ett tvättställ i matt marmorkomposit. Duschblandare och tvättställsblandare från Dornbracht och golvränna i duschen från Purus.

Färgsättningen och naturmaterialen smälter samman med övriga färg- och materialval i lägenheten. Förvaring samt tvättpelare, med tvättmaskin och torktumlare, förenklar vardagen och bidrar till ett lyxigare och bekvämare liv. Här finns även en vägghängd WC-stol med dold cistern från Duravit samt handdukstork. Vattenburen komfortvärme är installerad. Ett lyxigt badrum är en dröm för många, låt den drömmen gå i uppfyllelse!

Uteplats

Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder plats för matbord eller soffgrupp. Balkongen är rymlig, 13 kvm, och de stora glaspartierna, i form av både fönster och balkongdörr i glas, ger ett generöst ljusinsläpp till lägenheten.

Walk in closet

I hallen, intill badrummet, ligger en generös walk in closet. Utrymmet är stort nog att användas som arbetsrum också om det önskemålet finns.

Hall

Hallen ligger strategiskt placerad intill badrummet. Här finns såväl kapphylla som garderob.

Föreningen

Brf Stettin 7 är en äkta bostadsrättsföreningen vilken bildades 2015 och omfattar fastigheten Stockholm Stettin 7. Marken är friköpt. Föreningen omfattar 169 bostadsrättslägenheter, en (1) förskola (vilken till övervägande del upplåts med bostadsrätt) och åtta (8) lokaler (hyresrätter) fördelade på 12 trapphus. Därutöver finns parkering i form av cirka 133 bilplatser samt åtta (8) MG-platser. Adressen omfattar Sandhamnsgatan 75-83, 75 A-G. Bostadsarean (BOA) omfattar 13 139 kvm.

Fasaden består av cederträ och i trapphus 1, 2 och 3 finns gemensamma takterrasser belagda med trädäck. Balkongernas fronter är byggda med glasräcken. Samtliga fönster är av isolerglas med fönsterpartier av ek. Golvvärme i bostäderna samt uppvärmning med fjärrvärme till fastigheten. Ventilationen består av ett FX-system. Samtliga lägenheter tilldelas förråd i källaren, till vilka tillgång ges via hiss. Uppställningsyta och förvaring av cyklar anordnas i garaget, även detta nås via hiss. Ytterliga plats för cykeluppställning finns på gatan. Sopsugsanläggning samt återvinningsrum finns i fastigheten. Barnvagns- och rullstolsförråd finns garaget. Möjlighet att nyttja förskolans lekplats finns för de boende på tider utanför förskolans verksamhetstid.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person godkännes ej. Organisationsnummer: 769629-5869.

Överlåtelseavgift

Föreningen har rätt att debitera köparen en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av det aktuella prisbasbeloppet (1 138 kr).

Pantsättningsavgift

Föreningen har rätt att debitera pantsättaren en avgift motsvarande 1 % av det aktuella prisbasbeloppet (455 kr/pant).

Antal lägenheter

169 st varav 8 st hyresrätter

Antal lokaler

9 st

Utförda renoveringar

Fastigheten är nyproducerad (färdigställande 2018) varvid inget underhållsbehov förväntas föreligga den närmaste tiden.

Parkering

Föreningen tillhandahåller parkering i form av cirka 133 bilplatser samt åtta (8) MC-platser. Tillgång till garaget via hiss. Separat kölista tillämpas.

TV och bredband

TV, telefoni och IT via fiber levereras av Ownit.

Närområdet

Allmänt

Gärdet erbjuder det allra bästa ur ett stadsperspektiv. Här finns vackra Gärdesfältet, närhet till vatten samt ett rikligt utbud av restauranger, caféer, shopping och nöje i direkt närhet. Gärdet, officiellt Ladugårdsgärdet, ligger öster och nordost om Östermalm. Gränsen mot Östermalm utgörs av Valhallavägen samt i en linje norr om Filmhuset och vidare öster om kvarteret Kompaniet vid Gärdesgatan. Lidingövägen bildar gräns mot Norra Djurgården och Hjorthagen. Gränsen mot Djurgården går i Djurgårdsbrunnsviken och Djurgårdsbrunnskanalen. Den består dels av ett tättbebyggt område, dels av ett stort huvudsakligen gräsbevuxet område med inslag av skog som är en del av Nationalstadsparken. Stadsdelen bildades 1926 genom en delning av stadsdelen Östermalm. Inom stadsdelen finns ett flertal offentliga byggnader och institutioner, bland annat Kaknästornet, Kungliga Musikhögskolan, Sjöhistoriska museet, Tekniska Museet, Etnografiska museet, Försvarets materielverk, Svenska Filminstitutet, Högkvarteret, Krigsarkivet, Livgardet (f.d. Livgardets dragoner) och Försvarshögskolan, Frihamnen, Värtahamnen, Förvaltningsrätten i Stockholm med flera.

Kommunikation

Kommunikationerna är utmärkta, dels finns ett antal innerstadsbussar att välja mellan och dels går tunnelbanans röda linje i närheten. Cykel- och promenadvägar finns det gott om. Vallhallavägen leder raka vägen till E18, E4:an och E20.

Närservice

I området finns ett flertal restauranger och butiker. Fältöversten erbjuder ett stort utbud av såväl livsmedelsbutiker, restauranger och butiker.

Driftskostnad

Försäkring 1000 kr
Hushållsel 2000 kr
Summa 3000 kr

Driftvärdet är ett estimerat värde baserat på jämförbart boende för två personer samt baserat på den ekonomiska planen. Driftvärdet påverkas av egen förbrukning samt egna val av leverantörer, till exempel val av hemförsäkringsbolag och elleverantör.

Typ
Bostadsrätt
Adress
Sandhamnsgatan 75
Område
Gärdet
Kommun
Stockholm
Pris
4 495 000 kr
Antal rum
2 rok
Boarea
64 kvm
Areakälla
Föreningens information
Avgift
3 655 kr/mån inkl värme, VA och tillgång till gemensam takterrass
Våning
0 av 8, hiss finns.
Andel i föreningen
0.49438%
Tillträdesdatum
Enligt överenskommelse
Upplåtelseform
Bostadsratt
Lägenhetsnummer
11.1002
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FX-system
Energideklaration
Är ej utförd

Kontakta oss

Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen