Logotyp
Visa alla bilder

Hjulstavägen 92, 6 tr, Spånga, Stockholm

Möjligt att hyra ut i andra hand. Hörnlägenhet med rymlig balkong/uterum. Maximalt solläge då balkongen/uterummet vetter mot väst och fönsterpartierna i kök, vardagsrum och sovrum vetter mot syd. Planlösning erbjuder en öppen yta mellan kök och vardagsrum, ett separat sovrum, ett flertal garderober och möjlighet till ännu mer förvaring om önskemål finns. Vardagslyx med vitvaror i form av diskmaskin samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Rinkebyterrassen är på framfart och du har möjlighet att redan i ett tidigt skede vara med på resan mot ett nytt, fräscht och spännande bostadsområde. Här finns närhet till allt; via tunnelbana nås T-centralen på 19 minuter, vackra grönområden och många shoppingmöjligheter. I direkt närhet ligger Rinkeby centrum och såväl Kista Galleria, Barkarby Handelsplats som Mall of Scandinavia ligger på bekvämt och nära avstånd. Med bil nås E18, E4:an och E20 både snabbt och smidigt.

1 850 000 kr 2 707 kr 2 rok 38 kvm

Om bostaden

Lägenheten är placerad i hörnläge, vilket ger ljusinsläpp från två håll. Balkongen vetter mot väst medan kök, vardagsrum och sovrum har fönster i riktning mot syd. Planlösningen är optimalt planerad och erbjuder öppna och rymliga ytor mellan vardagsrum och kök. Utgången mot balkongen förlänger lägenheten och skapar en större och en mer öppen känsla. Golvet är av vitlaserad ekparkett. Väggarna och snickerierna är vitmålade. Fönsterbrädor i grå kalksten. Innerdörrarna är släta och vita.

Kök

Köket är generöst utformat med ytor för matlagning, social samvaro samt plats för matbord. Skåpsluckorna är vita och stänkskivan består av trendiga, rektangulära, vita kakelplattor i halvförband. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, spisfläkt samt kyl/frys. Fönster i sydlig riktning. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Snickerierna och köksskåpen är vita och kommer från Vedum.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och erbjuder plats för soffgrupp med tillhörande mediautrustning. Fönster i riktning mot syd.

Sovrum

Sovrummet är separat och ligger intill vardagsrummet med utgång mot balkongen/uterummet. Här finns plats för en större säng samt övrigt möblemang och/eller garderober efter eget önskemål. Stort ljusinsläpp, dels med fönster i riktning mot syd och dels med fönster samt utgång mot balkongen.

Balkong/uterum

Balkongen/uterummet är rymlig och vetter i västlig riktning. Här finns plats att möblera efter egen smak och eget önskemål.

Hall

Hallen ligger strategist placerat intill badrummet och erbjuder kapphylla för avhängning. Säkerhetsdörr är installerat.

Badrum

Badrummet är helkaklat med vitt, blankt, liggande kakel i rak sättning med ljusgrå fog på väggarna. På golvet ligger klinker. Takbelsyningen består av infällda spotlights med LED-lampor. Badrummet är utrustat med en vit, kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Duschväggen består av två böjda dörrar i klarglas som går att fälla in. Tvättställ med kommod samt spegelskåp.

Föreningen

Brf Torghuset bildades 2013 och är en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten Stockholm Stubbekvarnen 3 omfattar 62 bostadslägenheter samt en lokal. Fastighetens areal omfattar 1 116 kvm, bostadsarean (BOA) omfattar 1 608 kvm och lokalarean uppgår till 73 kvm. Byggnaden färdigställdes 2018 och består av åtta våningar samt källare. Adressen är Hjulstavägen 92. Cykelrum/barnvagnsrum finns. Lägenhetsförråden är placerade i källaren. Fastigheten är ansluten till det kommunala nätet avseende vatten och avlopp (VA). Uppvärmningen sker via fjärrvärme. Ventilationen består av mekanisk frånluft med värmeåtervinning.  Sophantering kommer skötas intill fastigheten i form av nedsänkta avfallsbehållare.

Bostäderna är om 22-38 yteffektiva och välplanerade kvadratmeter fördelade på 1-2 rok, där majoriteten har en väl tilltagen balkong eller uteplats. På den grönskande innergården kan du njuta av en vacker miljö med plats för både lek och picknick.

Rinkebyterrassen ligger på bästa läge vid Rinkebystråket med alla dess restauranger och butiker samt med vidsträckt vy över Järvafältet. I området planeras det tillsammans med ByggVesta AB för totalt ca 700 bostäder, uppdelat i 3 etapper, varav ca 400 lägenheter med bostadsrätt som byggs av ALM Equity.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person godkännes. Organisationsnummer: 769627-3353.

Överlåtelseavgift

Föreningen har rätt att debitera köparen en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av det aktuella prisbasbeloppet (1 138 kr).

Pantsättningsavgift

Föreningen har rätt att debitera pantsättaren en avgift motsvarande 1 % av det aktuella prisbasbeloppet (455 kr/pant).

Antal lägenheter

62 st

Antal lokaler

1 st

Utförda renoveringar

Fastigheten är nyproducerad varvid inget underhållsarbete förväntas föreligga de närmaste 10 åren.

TV och bredband

Fibernät. Bostadsrättsinnehavarna tecknar själva abonnemang för de tjänster som önskas.

Närområdet

Allmänt

Rinkebyterrassen och Rinkeby centrum erbjuder ett stort utbud av såväl livsmedelsbutiker som shopping samt goda kommunikationer. Både Kista Galleria och Sundbybergs centrum ligger i direkt närhet. Önskas ännu mer shopping så ligger även Mall of Scandinavia bara cirka sex kilometer bort. Även Stockholm Quality Outlet och Barkarby handelsplats ligger i närheten. Rinkeby och Rinkebyterrassen växer och är placerat intill Ursvik, Sundbyberg, Kista och Spånga. Detta i relation med närheten till Järvafältet gör att området erbjuder en perfekt kombination av närhet till kommunikationer, shopping och naturområden. Samtliga ställen nås med både cykel och en kort bilfärd. Området kring Rinkebyterrassen är i en expansiv fas med många planer och nybyggnationer. Du ges möjligheten att redan i ett tidigt skede vara delaktig av utvecklingen av ett område i framfart. Stockholm stad planerar även för förbättrade gång- och cykelbanor mellan Rinkebyterrassen och Kista, vilket ytterligare kommer skapa bekvämare vardag.

Kommunikation

T-centralen nås på endast 19 minuter med tunnelbana och Kista centrum nås på 13 minuter med buss. Via bil nås E18, E4:an och sedan E20 både snabbt och smidigt.

Närservice

Rinkeby centrum erbjuder ett stort utbud av livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. Här finns bland annat tandläkare, gym, bowling, boxningscenter, apotek, skönhetssalonger, klädbutiker och flera olika typer av restauranger. I närheten ligger även Kista Galleria, Barkarby Handelsplats med Stockholm Quality Outlet samt Mall of Scandinavia.

Övrigt om närområdet

Området erbjuder även för- och grundskolor, ett brett utbud av restauranger, närservice och fritidsaktiviteter. Här finns sporthall, stora grönområden som erbjuder möjlighet till motion och avkoppling. Närheten till Järvafältet öppnar upp för ännu er möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

Typ
Bostadsrätt
Adress
Hjulstavägen 92, 6 tr
Område
Spånga
Kommun
Stockholm
Pris
1 850 000 kr (accepterat pris)
Antal rum
2 rok
Boarea
38 kvm
Areakälla
Föreningens information
Avgift
2 707 kr/mån inkl Värme, VA
Våning
5 av 7, hiss finns.
Andel i föreningen
2.2733%
Tillträdesdatum
Enl överenskommelse
Upplåtelseform
Bostadsratt
Lägenhetsnummer
1501
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Är ej utförd

Kontakta oss

Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen