Sökes

2:or i Solna/ Danderyd/ Täby

Vi har stort intresse efter 2:or i Solna, Danderyd och Täby med ett flertal intressenter som är intresserade av detta och redo att köpa. 

Lägenhet inom tull, minst 95 kvm

Vi söker å kunds vägnar en lägenhet inom tullarna i Stockholm om minst 95 kvm. Lägenheten ska gärna ha en balkong eller terrass och ligga högt upp i huset. Har ni en lägenhet som överenstämmer med detta önskemål, kontakta oss så hjälper vi er gärna! 

Villa i stockholmsområdet

Vi söker för närvarande en villa i stockholmsområdet (Danderyd, Bromma, Solna etc) om minst 110 kvm. Önskemål är att villan ska vara insynsskyddad och ha nära till kommunikationer. Har ni ett boende som motsvarar detta önskemål? Kontakta oss så berättar vi mer!
 
 

3:a i Aspudden

Vi söker för tillfället efter 3:or i Aspudden eller dess närområde. Intresset är stort!

4-5 rok på Södermalm, Östermalm, Norrmalm eller i Vasastan

Vi söker för närvarande efter en lägenhet som omfattar ca 4-5 rok belägen på Södermalm, Östermalm, Norrmalm eller i Vasastan, i Stockholm. Önskat tillträde fram till sommaren 2016. Har ni planer på att sälja, kontakta oss så berättar vi mer!

Minitvåa eller 1 rok inom tullarna

Vi söker för kunds räkning en minitvåa alternativt en etta om ca 30-40 kvm inom tullarna. Budgeten för detta är ca 2 500 000 - 3 000 000 kr. Är du intresserad av en snabb och smidig affär så har vi en köpare för dig! 

2:or i innerstan

Just nu har vi många förfrågningar efter 2:or inom tullarna i Stockholm. Har du en 2:a, alternativt en lägenhet som kan göras om till 2 rok, så har vi stort intresse från köpare till detta. Även renoveringsobjekt i den storleken är mycket intressant!

Större 2:a på Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen eller i Vasastan

Vi söker för närvarande efter en större 2:a, om minst 55 kvm, på Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen eller i Vasastan. Köparna önskar gärna en vindslägenhet, öppen spis, sekelskifteslgenhet eller någon annan egenskap som kan vara intressant för dem. Budget för detta är 5 000 000 - 7 000 000 kr. Önskat tillträde är senast hösten/ vintern 2015, men gärna så tidigt som möjligt. Har ni en lägenhet som motsvarar dessa önskemål, kontakta oss så hjälper vi er med en snabb, smidig och lyckad affär.  

Villa i Bromma

Vi söker å köpares räkning en villa i Bromma, eller dess närområde.

Budget för detta är 7 000 000 kr. Har ni funderingar på att sälja, kontakta oss så kan vi hjälpa er!

Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen