Logotyp

Prästgårdsgatan 2, 9 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Slutpris: 3 750 000 kr

En ren uppvisning i snygg design och arkitektonisk skaparglädje. Balkong med fri utsikt och kvällssol. Välkommen till visning 1 och 4 juni.
Lägenheten är byggd i robust stil med rostfria arbetsbänkar med inspiration från de gedigna restaurangköken, köksskåp med rostfria fronter i kombination med träskåp, beslag i garvat läder, breda och vitpigmenterade trätiljor i enstav, golvvärme i hela lägenheten vilket gör den helt fri från radiatorer, slitstark heltäckningsmatta i hallen, klinker i färgsatt hexagonmönster i badrummet, väggar i gråvit färgskala med tak målat i samma skala samt stora fönster- och balkongpartier med glas ner till golvet. Fönster och balkongdörr är inramat i mörkt stål vilket ger ett extra robust intryck. Fönsterpartierna från vardagsrummet och köket, samt balkongen, vetter mot nordväst vilket ger en imponerande utsikt med kvällssol samt en vy över takåsar och landskapet runtomkring.
T-Centralen nås med tunnelbana och tåg på ca 10 minuter. Med cykel nås Kungsholmen på 20 minuter. Juridisk person kan godkännas.
Antal rum
2 rok
Boarea
50 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 895 000 kr
Avgift
2 544 kr/mån inkl värme, VA, bredband samt TV
Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen