Logotyp

Tallholmsvägen 7, Resarö, Vaxholm
Slutpris: kr

Välkommen till ett riktigt drömläge på Resarö med utsikt mot havet och fri sikt över äng och skog. Här bor ni lyxigt med pool och en stor inglasad veranda, endast 300 meter från havet. Huset ligger mitt i vår idylliska skärgård samtidigt som de viktigaste bekvämligheterna finns bara några hundra meter bort; buss, vilken tar er till Stockholm city på 45 minuter, för- och grundskola samt ICA Resarö. För de små nås skolan helt via skyddad gångväg. Huset består av två plan med en inglasad veranda som förlänger huset från vardagsrummet. På tomten finns såväl garage med tillhörande förråd som en separat Friggebod. Tomten ligger i anslutning till en äng som löper vidare in mot skogen. Åt ena hållet glittrar havet och rakt ut från huset och trädgården öppnar ängen upp sig. Husets gavelplacering ger en trädgård som löper från den lugna gatan på framsidan, vidare mot den generösa trädgården på baksidan. Till Vaxholms citykärna tar ni er enkelt på det sätt som passar er bäst för stunden; promenera, cykla, åk bil eller båt. Bo i Skärgårdens huvudstad med skärgårdens hela utbud utanför dörren och samtidigt nära alla vardagens viktiga bekvämligheter.
Antal rum
5 rok, varav 3 sovrum
Boarea
120 kvm
Utgångspris
5 395 000 kr
Logotyp

Runda vägen 3, Äppelviken, Stockholm
Slutpris: kr

Välkommen till Gamla Äppelviken, ett av Sveriges mest eftertraktade områden - ett grönskade och anrikt villaområde på en bros avstånd från Stockholms city. Villan ligger ett par hundra meter från Tranebergsbron, helt inbäddad i en lummig och grönskande trädgård. Här bor ni i en tyst och ostörd miljö och kan njuta av en villaträdgård med full växtlighet samtidigt som Stockholms innerstad nås snabbt med både cykel eller genom promenad. Via Norrmälarstrand nås Östermalm med cykel längs en fantastisk cykelväg utmed Mälaren på endast 20 minuter. Huset byggdes 1920 och många originaldetaljer är bevarade. Huset är under åren omhändertaget och har renoverats och underhållits stilfullt. Såväl huset som trädgården erbjuder stora ytor för sociala tillställningar. Här kan ni enkelt duka upp för 35-40 personer och njuta av festligheter. Det inglasade uterummet, och träverandan intill, ligger på trädgårdens baksida med eftermiddags- och kvällssol. Glasverandan kan användas som ett orangeri och nås under tak från huset. Matsalen och vardagsrummet på entrévåningen har stora, spröjsade dubbelfönster åt tre väderstreck och erbjuder en yta för stora, sociala tillställningar och en hemtrevlig miljö att leva och bo i.
Antal rum
8 rok, varav 5 sovrum
Boarea
175 kvm
Utgångspris
13 900 000 kr
Logotyp

Älvsjö stationsgata 14, 1 tr, Älvsjö, Stockholm
Slutpris: 2 395 000 kr

Accepterat pris. Kontakta mäklaren för privatvisning. Här erbjuds en perfekt planerad etta om 39 kvm, med stor sovalkov som rymmer en dubbelsäng, och en generöst tilltagen uteplats om ca 7 kvm mot den lugna innergården. Är diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare samt högklassiga materialval önskemål? Då är detta en perfekt lägenhet för dig. Läget är optimalt, precis intill buss- och pendeltågstationen vid Älvsjö centrum. Ett perfekt boende för dig som snabbt vill ta dig till innerstan, då den omedelbara närheten till stationen tar dig till innerstan på ca 10 minuter. Trots den omedelbara närheten till kommunikationerna är lägenheten tyst och ostörd. I det direkt området finns även mataffärer, apotek, gym och övrig närservice.
Antal rum
1 rok
Boarea
39 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
2 872 kr/mån inkl VA, värme samt grundutbud av telefoni, TV samt bredband
Logotyp

Prästgårdsgatan 2, 9 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Slutpris: 3 750 000 kr

En ren uppvisning i snygg design och arkitektonisk skaparglädje. Balkong med fri utsikt och kvällssol. Välkommen till visning 1 och 4 juni.
Lägenheten är byggd i robust stil med rostfria arbetsbänkar med inspiration från de gedigna restaurangköken, köksskåp med rostfria fronter i kombination med träskåp, beslag i garvat läder, breda och vitpigmenterade trätiljor i enstav, golvvärme i hela lägenheten vilket gör den helt fri från radiatorer, slitstark heltäckningsmatta i hallen, klinker i färgsatt hexagonmönster i badrummet, väggar i gråvit färgskala med tak målat i samma skala samt stora fönster- och balkongpartier med glas ner till golvet. Fönster och balkongdörr är inramat i mörkt stål vilket ger ett extra robust intryck. Fönsterpartierna från vardagsrummet och köket, samt balkongen, vetter mot nordväst vilket ger en imponerande utsikt med kvällssol samt en vy över takåsar och landskapet runtomkring.
T-Centralen nås med tunnelbana och tåg på ca 10 minuter. Med cykel nås Kungsholmen på 20 minuter. Juridisk person kan godkännas.
Antal rum
2 rok
Boarea
50 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 895 000 kr
Avgift
2 544 kr/mån inkl värme, VA, bredband samt TV
Logotyp

Stäkshöjden 96, Stäket, Järfälla
Slutpris: 3 895 000 kr

Villa med egen tomtmark, uteplats med trädäck om 15 kvm med härligt västläge. Tomtmark runt hela villan med sol från morgon till kväll. Framsidan erbjuder sol till morgonkaffet och baksidan ramar in kvällen med kvällsol till middagen. Villan består av två plan med fyra sovrum och dubbla badrum. Öppen planlösning och moderna, ljusa materialval. Egen uppfart med parkeringsplats för en till två bilar. Möjlighet att bygga carport finns. Promenadavstånd till bussen, Mälaren och Hemköp. Endast 20 minuter med bil eller tåg till Stockholms city. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin är installerat och gott om förvaringsyta finns.
Antal rum
5 rok
Boarea
103 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 895 000 kr
Avgift
3 730 kr/mån
Logotyp

Kavaljersbacken 16, 2 tr, Ör, Sundbyberg
Slutpris: 2 800 000 kr

Gavelläge utan insyn och fönster i tre väderstreck - Balkong i västläge med sol hela dagen fram till kvällen - Möjlig 3:a - Utsikt mot Råstasjön - 13 minuter till Stockholms city med tunnelbanan - Promenadavstånd till Mall of Scandinavia - Seriös förening med stort engagemang - Naturnära med kommunikationer och shopping bara ett stenkast ifrån
Antal rum
2 rok
Boarea
71.5 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 800 000 kr
Avgift
2 698 kr/mån inkl VA, värme
Logotyp

Klädesvägen 38, 10/10 tr, Bromma, Stockholm
Slutpris: 3 150 000 kr

Föreningens kanske absolut bästa läge - Högst upp i huset - Stor balkong med dubbla utgångar och både eftermiddagssol och kvällssol - Våning 10/10 - Pool på innergården - Fönster i flera olika väderstreck - Balkongen placerad i västlig riktning mot innergården - Innergård vinklad för maximerad kvällsol - Solterrass - Generöst med sällskapsytor och grillplatser - Vid Brommaplan - 10 min till city - Garage finns
Antal rum
2 rok
Boarea
50 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 295 000 kr
Avgift
2 833 kr/mån inkl VA, värme
Logotyp

Rangstagatan 18, 5 tr, Högdalen, Stockholm
Slutpris: 2 595 000 kr

Fast pris - Först till kvarn - Stor balkong om 9,5 kvm i västläge - 20 minuter till city - Intill Högdalens centrum - Inflyttning i slutet av augusti - Accepterat pris - Träning, natur, teater, friluftsliv, livsmedelsbutiker och shopping direkt utanför dörren - Diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare - Öppen planlösning och moderna materialval
Vill du bo riktigt nära goda kommunikationer? Med Högdalens tunnelbana och gröna linjen nås T-Centralen på 20 minuter. Vill du bo med ett centrum på krypavstånd? Högdalens centrum erbjuder allt som önskas på just krypavstånd; här finner du livsmedelsbutiker i form av bland annat ICA Supermarket, apotek, vård, tandläkare, frisörer, butiker och restauranger. Gillar du kultur? Här finns teaterlivet precis utanför dörren. Gillar du sport och träning? Här bor du 30 meter från närmaste gym och simhall samt med en fotbollsplan runt hörnet. Gillar du skog och natur? Såväl Majrosskogen, Fagersjöskogen och Älvsjöskogen som sjön Magelungen ligger i närheten. Vill du vara med i förändringen av Högdalen och göra en investering i en modern bostad i ett populärt område på frammarsch? Då har du hittat rätt.
Antal rum
2 rok
Boarea
45 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 595 000 kr
Avgift
2 817 kr/mån inkl värme samt basabonnemang för TV, s.k. Must Carry från Telia.
Logotyp

Grindtorps skolgränd 36, Täby Centrum, Täby
Slutpris: 2 260 000 kr

Hörnläge med fönster mot två väderstreck - Möjlig 2:a - Utsikt mot grönskade park - Täby centrum, Roslagsbanan och bussar på några minuters promenadavstånd - Till Stockholms city på 20 minuter
Antal rum
1.5 rok
Boarea
40 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 195 000 kr
Avgift
2 718 kr/mån inkl värme, VA, Triple Play via Telia med digital-TV, bredband (100/100) och telefoni.
Logotyp

Epistelvägen 1B, 11 tr, Huvudsta/ Västra skogen, Solna
Slutpris: 2 920 000 kr

Ett av föreningens bästa lägen! Högt upp i huset, på våning 11, med milsvid utsikt och en stor balkong med kvällssol. Går att köpa som juridisk person! Generösa tillval i form av golvvärme i badrummet samt mjukstängande luckor och antifrostfunktion av kyl/frys i köket. Här bor du lyxigt med stor balkong som sträcker sig längs hela lägenheten, med insynsfri placering högst upp i huset, hiss raka vägen ner i garaget, tillgång till solterrass, relaxområde med SPA-bad samt utegym. Här erbjuds även garage i två våningar, stort cykelrum med verkstad samt direkt närhet till Solna centrum, Kungsholmen och City. Fokus ligger på låga kostnader i form av låg avgift, låga driftkostnader och låg energiförbrukning samt hög livskvalitet.
Antal rum
2 rok
Boarea
36 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 940 000 kr
Avgift
1 950 kr/mån inkl VA, tillgång till solterrass, relaxavdelning med SPA-bad, utegym, laundromat
Logotyp

Klädesvägen 40, 4 tr, Bromma, Stockholm
Slutpris: 2 770 000 kr

Fast pris 2 850 000 kr - Visning i visningslägenhet i Bromma Tracks den 9 juli, kontakta mäklaren för mer information - Tillträde möjligt i oktober - Pool på innergården - Högt läge i huset - Balkong i soligt sydläge i riktning mot innergården - Innergård med sol fram till kvällen - Solterrass - Generöst med sällskapsytor och grillplatser - Vid Brommaplan - 10 min till city - Rikligt solinsläpp - Garage finns - Välkommen till ett boende som har mycket av det lilla extra! Här får du en lyxig innergård med pool, solterrass och generösa grill- och umgängesytor, balkong i soligt sydläge, innergård vinklad mot kvällssolen, en ytterst välplanerad och kvadratoptimerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång mot balkongen. Dessutom ligger Bromma Tracks precis intill Brommaplan, en knutpunkt i västerort med riktigt bra kommunikationer såväl genom buss, tunnelbana, cykel som bil. Med cykel nås Fridhemsplan på ca 20 minuter och med tunnelbanan på endast 10 minuter. Bromma är ett av Stockholms mest växande områden och Brommaplan kommer att utvecklas avsevärt framöver. Hit flyttar du som vill vara en del av utvecklingen och tidigt se hur området kommer att förvandlas och växa
Antal rum
2 rok
Boarea
43 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 850 000 kr
Avgift
2 437 kr/mån inkl VA, värme
Logotyp

Östersundsgatan 6, 3 tr, Råcksta, Stockholm
Slutpris: 2 275 000 kr

Fast pris - Högt läge i huset - Möjligt att göra till 2 rok - Inflyttning redo den 15 juni - Först till kvarn - Balkong med morgonsol - Balkong i riktning mot innergård - Moderna och ljusa materialval - 70 m till tunnelbanan - 25 minuter till city - Nära skog och grönområden - Shopping och butiker i närområdet. Detta är för dig som vill göra en investering i en modern bostad i ett nytt och populärt område som är på frammarsch. Var bland de första att flytta till Vällingby Parkstad!
Antal rum
1.5 rok
Boarea
42 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
2 223 kr/mån inkl värme, VA och basutbud av bredband, TV och telefoni
Logotyp

Epistelvägen 1B, 12 tr, Huvudsta/ Västra skogen, Solna
Slutpris: 3 175 000 kr

Föreningens bästa läge? Högst upp i huset, på våning 12, med milsvid utsikt och en stor balkong med kvällssol. Går att köpa som juridisk person! Generösa tillval i form av tvättmaskin, torktumlare och golvvärme i badrummet samt mjukstängande luckor och antifrostfunktion av kyl/frys i köket. Här bor du lyxigt med stor balkong som sträcker sig längs hela lägenheten, med insynsfri placering högst upp i huset, hiss raka vägen ner i garaget, tillgång till solterrass, relaxområde med SPA-bad samt utegym. Här erbjuds även garage i två våningar, stort cykelrum med verkstad samt direkt närhet till Solna centrum, Kungsholmen och City. Fokus ligger på låga kostnader i form av låg avgift, låga driftkostnader och låg energiförbrukning samt hög livskvalitet.
Antal rum
2 rok
Boarea
36 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 175 000 kr
Avgift
1 950 kr/mån inkl VA, tillgång till solterrass, relaxavdelning med SPA-bad, utegym, laundromat
Logotyp

Tegvägen 3, 4 tr, Viksjö, Järfälla
Slutpris: 2 395 000 kr

Högt läge i huset - Utan direkt insyn - Fönster i två väderstreck - 8 kvm stor balkong med sydöstläge - Fritt läge ovanför balkongen - Promenadavstånd till Mälaren - Bra kommunikationer - Nära grönområden och naturreservat - Planlösning som enkelt kan göras om - Diskmaskin - Tvättmaskin och torktumlare - Komfortvärme i badrummet - Säljes till ett riktigt accepterat pris.
Antal rum
2 rok
Boarea
60.5 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
3 186 kr/mån inkl värme
Logotyp

Malmgårdsvägen 12, 3 tr, Södermalm, Stockholm
Slutpris: 3 840 000 kr

Bredvid Vitabergsparken - Ingen direkt insyn - Högt läge i huset - Bra ekonomi och låg belåning - Flertalet bevarade originaldetaljer - Fiskbensparkett - Intill Nytorget, SoHo och Vitabergsparken - Södermalms trendigaste kvarter - Utsikt mot de pittoreska låghusen på Malmgårdsvägen - Flera alternativa planlösningar om så önskas
Antal rum
1.5 rok
Boarea
44 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 195 000 kr
Avgift
2 596 kr/mån inkl VA, värme, kabel-TV och källarförråd
Logotyp

Kansligränd 20, 1 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 195 000 kr

Börja året med att hitta ditt drömhem och flytta in i denna välplanerad 2:a med låg avgift, bra planerad och nära kommunikationer.
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 195 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Klädesvägen 42, 4 tr, Bromma, Stockholm
Slutpris: 2 960 000 kr

Pool på innergården - Högt läge i huset - Balkong i soligt sydläge i riktning mot innergården - Innergård med sol fram till kvällen - Solterrass - Generöst med sällskapsytor och grillplatser - Vid Brommaplan - 10 min till city - Rikligt solinsläpp - Inflyttning möjligt i februari - Garage finns
Antal rum
2 rok
Boarea
43 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
2 437 kr/mån inkl VA, värme
Logotyp

Trubadurvägen 1, 5 tr, Huvudsta/ Västra skogen, Solna
Slutpris: 2 950 000 kr

3D-visning i annonsen! Vill du bo lyxigt med balkong, högt upp i huset, solterrass på taket, relaxområde med SPA-bad samt utegym? Här erbjuds garage i två våningar, stort cykelrum med verkstad samt direkt närhet till Solna centrum, Kungsholmen och City. Fokus ligger på låga driftkostnader, låg energiförbrukning och hög livskvalitet. Inflyttning efter önskemål.
Antal rum
2 rok
Boarea
47 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
2 524 kr/mån inkl VA, tillgång till solterrass, relaxavdelning med SPA-bad, utegym, laundromat
Logotyp

Trubadurvägen 3, 3 tr, Huvudsta/ Västra skogen, Solna
Slutpris: 3 345 000 kr

Vill du bo lyxigt med balkong, solterrass på taket, relaxområde med SPA-bad och utegym? Juridisk person kan beviljas medlemskap. Här erbjuds även garage i två våningar, ett stort cykelrum med verkstad samt direkt närhet till Solna centrum, Kungsholmen och City. Fokus ligger på låga driftkostnader, låg energiförbrukning och hög livskvalitet.
Antal rum
2 rok
Boarea
60 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 345 000 kr
Avgift
3 250 kr/mån inkl VA, tillgång till solterrass, relaxavdelning med SPA-bad, utegym, laundromat
Logotyp

Kansligränd 2, 2 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 1 795 000 kr

Söker du ett boende nära bra kommunikationer, med låg avgift och låga boendekostnader? I januari finns möjlighet att flytta in i den här välplanerade 1:an med separat sovdel i det populära området Kvarnbergsplan. Lägenheten har fönster i två väderstreck och omfattar 29 kvm med en genomtänkt och välplanerad planlösning. Du når T-centralen på ca 25 minuter och Huddinge centrum ligger endast ett par minuter bort. Lägenheten har genomgående stilrena och ljusa materialval samt erbjuder gott om förvaringsutrymmen. Det helkaklade badrummet är dessutom installerat med tvättmaskin. Samtliga väggar är vitmålade och på golven ligger ekparkett. Välkommen att flytta in till lyxen av att bo i en nyproducerad lägenhet!
Antal rum
1 rok
Boarea
29 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
1 972 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Radarvägen 43, 9 tr, Hägernäs, Täby
Slutpris: 2 270 000 kr

Högst upp i huset - Milsvid utsikt i olika väderstreck - Möjlig 4:a - Låga boendekostnader - 25 minuter till Östra station - 10 minuter till Täby centrum - Parkeringsplats ingår - Bastu - Låga skulder - Bra ekonomi och god likviditet - Nära natur och vatten
Antal rum
3 rok
Boarea
80 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
4 601 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV, källarförråd (4 kvm), bredband och parkering
Logotyp

Kansligränd 20, 3 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 1 795 000 kr

Etta med separat sovdel - Säljes till fast pris - Inflyttning i december - Yteffektiv - 29 kvm - Allrum med plats för soffgrupp och matbord - Fönster i två väderstreck

För mer information, besök gärna Veidekkes informativa hemsida och läs mer om projektet: www.veidekkebostad.se/sagbacken
Antal rum
1 rok
Boarea
29 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
1 972 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Kansligränd 16, 4 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 200 000 kr

Är du intresserad av ett yteffektivt boende med låg boendekostnad och snar inflyttning? Lägenheten är nyproducerad, med moderna materialval och öppen, ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Generösa tillval i form av diskmaskin, torktumlare som kompletterar den redan befintliga tvättmaskinen samt micro. Området är strategiskt utvalt; strax intill både Huddinge centrum med dess stora utbud av restauranger, butiker, shopping och kommunikationer samt även med grönska, sjöar och naturområden i närområdet. Här finner ni en välplanerad tvåa om 46 kvm med kök och vardagsrum i en social, öppen planlösning samt separat sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten har stilrena, ljusa materialval och erbjuder gott om förvaring. Badrummet är rymligt och helkaklat samt innehållandes tvättmaskin och torktumlare. Fönster i två vädersträck ger ett rikligt ljusinsläpp och de trendiga, ljusa färgerna ger en välkomnande och fräsch känsla. Väggarna är vitmålade och på golven ligger genomgående ekparkett. Parkeringsplatser finns att hyra och till lägenheten hör ett förråd.
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 200 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Kansligränd 20, 7 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 395 000 kr

Högt upp i huset med tillval i form av diskmaskin, torktumlare och micro! Låg avgift och nära kommunikationer. Fast pris och inflyttning i december.
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Nytorpsvägen 50 (trph 3), Näsbypark, Täby
Slutpris: 2 500 000 kr

En drömlägenhet i ett område med småstadskänsla! Lägenheten omfattar 2 rok om 50 kvm med balkong i härligt västerläge. Husen är inspirerade av den klassiska townhousebebyggelsen, vilket innebär att de olika nivåskillnaderna i höjd, fasader och siluetter skapar en känsla av villaboende och en härlig småstadskänsla. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt med utgång till balkongen från vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och materialvalen i lägenheten påkostade. Området ligger strax intill Täby centrum med dess stora utbud av shopping och restauranger, samt samtidigt i direkt anslutning till grönområden och natur. Husen är byggda med stort miljöfokus och dessa lågenergihus är skapta för att gynna både miljön och hushållskassan i form av lägre uppvärmningskostnader. Till Stockholm, via kollektivtrafik, på endast 20 minuter. Alla medlemmar i föreningen ges även gratis medlemskap i en bilpool!
Antal rum
2 rok
Boarea
50 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 500 000 kr
Avgift
3 094 kr/mån inkl värme, VA
Logotyp

Armégatan 9, 3 tr, Huvudsta/ Västra skogen, Solna
Slutpris: 2 700 000 kr

Fast pris - Solterrass - Relaxavdelning med SPA - Innergård med utegym - Nära till Solna C och City
Antal rum
2 rok
Boarea
38 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 150 000 kr
Avgift
2 032 kr/mån inkl vatten, kabel-TV, Bredband
Logotyp

Fyrspannsgatan 172, 15 tr, Hässelby strand, Stockholm
Slutpris: 2 400 000 kr

Utsikt över Mälaren - Våning 15 - Söderläge - Ingen insyn - Låg avgift - Nära tunnelbanan och centrum - 25 minuter till Fridhemsplan
Antal rum
2 rok
Boarea
35 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
1 970 kr/mån inkl VA, värme
Logotyp

Nytorpsvägen 52 (trhs 2), Näsbypark, Täby
Slutpris: 2 250 000 kr

En drömlägenhet i ett område med småstadskänsla! Fast pris och inflyttning i jan -17. Lägenheten omfattar 1 rok om 35 kvm med uteplats i soligt sydvästläge. Husen är inspirerade av den klassiska townhousebebyggelsen, vilket innebär att de olika nivåskillnaderna i höjd, fasader och siluetter skapar en känsla av villaboende och en härlig småstadskänsla. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt med utgång till uteplatsen från vardagsrummet. Badrummet är helkaklat och materialvalen i lägenheten påkostade. Området ligger strax intill Täby centrum med dess stora utbud av shopping och restauranger, samt samtidigt i direkt anslutning till grönområden och natur. Husen är byggda med stort miljöfokus och dessa lågenergihus är skapta för att gynna både miljön och hushållskassan i form av lägre uppvärmningskostnader. Till Stockholm, via kollektivtrafik, på endast 20 minuter. Alla medlemmar i föreningen ges även gratis medlemskap i en bilpool!
Antal rum
1 rok
Boarea
35 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 295 000 kr
Avgift
2 761 kr/mån inkl värme, VA samt Triple Play basutbud av bredband, TV och telefoni från TeliaSonera
Logotyp

Runstenstorget 4, 5 tr, Handen, Haninge
Slutpris: 2 300 000 kr

Perfekt planerad 2:a med rymlig balkong. Accepterat pris! Lägenheten är placerad ovanför Haninge centrum vilket ger vardagslyxen att nå matbutik, affärer, restauranger och allt annat det populära centrumet erbjuder på bara några fåtal meters avstånd. Vardagslyx när det är som bäst i ett område som erbjuder det mesta!
Antal rum
2 rok
Boarea
60.5 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 950 000 kr
Avgift
3 277 kr/mån inkl värme, VA, digital-TV, IP-telefoni och bredband
Logotyp

Glindragränd 3, 1 tr, Årsta, Stockholm
Slutpris: 3 245 000 kr

Perfekt läge - Fast pris - Balkong - Nyproducerad med hög standard
Antal rum
2 rok
Boarea
54 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 245 000 kr
Avgift
3 618 kr/mån inkl värme, VA och basutbud av TeliaSonera Triple Play med bredband, telefoni och TV
Logotyp

Birger Dahlerus väg 5, 4 tr , Kallhäll, Järfälla
Slutpris: 2 295 000 kr

Balkong i soligt sydvästläge och sjöglimt! Med Mälaren i sikte och närhet till såväl city som natur, vatten och grönområden. Med pendeln nås T-centralen på ca 20 minuter!

Antal rum
2 rok
Boarea
45 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 295 000 kr
Avgift
3 229 kr/mån inkl värme, VA och basutbud av TeliaSonera Triple Play med bredband, telefoni och TV
Logotyp

Cronhielms allé 33, Ulriksdal, Solna
Slutpris: 2 475 000 kr

1:a med stor och avskild sovalkov - Egen uteplats i soligt läge - Nio minuter till Stockholms city - Diskmaskin - Tvättmaskin och torktumlare - Tillträde kan ske omgående - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Möjligt att bygga vägg mellan vardagsrum och sovalkov
Antal rum
1 rok
Boarea
43.5 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 500 000 kr
Avgift
2 537 kr/mån
Logotyp

Fyrspannsgatan 172, 12 tr, Hässelby strand, Stockholm
Slutpris: 2 295 000 kr

Enastående, fri utsikt över Mälaren med milsvid sikt, balkong i rakt söderläge och utan insyn. Låg avgift, fast pris & inflyttning i dec -16!

Lär mer om projektet hos ALM Equity på www.almequity.se/projekt/malarutsikten
Antal rum
2 rok
Boarea
35 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 295 000 kr
Avgift
1 970 kr/mån inkl VA, värme
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 20, 4 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 4 850 000 kr

Högst upp i huset - Hörnläge - Söderläge - Balkong - Eget orangeri - Badrum och separat WC - Kök från Marbodal - Diskmaskin - Tvättmaskin och torktumlare - Fullstor kyl och frys - Friköpt mark
Antal rum
4 rok
Boarea
91 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
4 850 000 kr
Avgift
4 730 kr/mån inkl värme, VA samt basutbud av Triple Play där bredband, telefoni och digital-TV ingår
Logotyp

Kansligränd 16, 4 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 195 000 kr

Varmt välkomna! Föreningens bästa läge - högst upp i huset! Inflyttningsredo i juni 2016. Flytta in i husets bästa 2:a!

För mer information, besök gärna Veidekkes informativa hemsida och läs mer om projektet: www.veidekkebostad.se/sagbacken
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 195 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Kansligränd 16, 2 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 070 000 kr

Välkommen till eftertraktade Kvarnbergsplan! Här finner ni en perfekt planerad tvåa om 46 kvm med låg avgift. Inflyttningsredo i juni 2016!

För mer information, besök gärna Veidekkes informativa hemsida och läs mer om projektet: www.veidekkebostad.se/sagbacken
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 150 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Gamla Enköpingsvägen 178, 3 tr, Ursvik, Sundbyberg
Slutpris: 2 395 000 kr

Välkommen till populära Ursvikskulle och en perfekt planerad 2:a med balkong! Lägenheten säljes till fast pris med inflyttning i september. Fullt utrustat kök och badrum samt en riktigt bra planlösning med balkong, gott om förvaring, öppen planlösning och fönster i två väderstreck.
Antal rum
2 rok
Boarea
44 kvm
Upplåtelseform
Bostadsforening
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
2 848 kr/mån inkl värme, VA och kabel-TV
Logotyp

Kansligränd 18, 2 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 050 000 kr

Välkommen till en nyproducerad tvåa om 46 kvm. Säljes till fast pris med tillträde i juli 2016! Lägenheten bjuder på låg avgift, fönster i två väderstreck, rymligt sovrum med plats för stor säng, gott om förvaring och helkaklat badrum med klinker på golvet och tvättmaskin.

För mer information, besök gärna Veidekkes informativa hemsida och läs mer om projektet: www.veidekkebostad.se/sagbacken
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 050 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Jaktgatan 33, 3 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm
Slutpris: 2 330 000 kr

Här finner ni ett ytterst attraktivt boende med en stor uteplats med utsikt mot en planerad gård fylld med körsbärsträd. Husarviken ligger strax utanför knuten av huset och erbjuder direkt närhet till vatten och promenadstråk, ett stenkast från Östermalms citypuls. Samtliga fönsterglas går hela vägen ner till golvet och takhöjden är 2,6 m. Lägenheten omfattar 1 rok om 30 kvm med en mycket välplanerad planlösning. Norra Djurgårdsstaden erbjuder det bästa ur två världar; direkt närhet till Stockholms centrala citypuls och samtidigt ett boende i en miljö med grönska och vatten i direkt närhet. Närmast ligger Husarviken, endast ett antal meter från lägenheten. Utöver den vackra utsikten över vattnet som kanalen erbjuder, finns även möjlighet att slå sig ned längs kanalen i gräset eller på bryggorna längs vattenkanten. Här finner ni ett hem och en miljö att förälska er i!
Antal rum
1 rok
Boarea
30 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 330 000 kr
Avgift
1 625 kr/mån inkl värme, VA samt TV (basutbud)
Logotyp

Kansligränd 18, 1 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 1 700 000 kr

Välkommen till en imponerande yteffektiv etta med tillträde i sommar! Säljes till fast pris. Lägenheten omfattar 29 kvm och har en mycket genomtänkt och välplanerad planlösning. Här finns ett allrum med plats för soffgrupp och matbord, kök samt en avgränsad yta med plats för säng och förvaring. Fönster i två väderstreck!

För mer information, besök gärna Veidekkes informativa hemsida och läs mer om projektet: www.veidekkebostad.se/sagbacken
Antal rum
1 rok
Boarea
29 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 700 000 kr
Avgift
1 972 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Kansligränd 16, 3 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 595 000 kr

Säljes till fast pris med tillträde i juni 2016 - Låg avgift - 3 rok om 55 kvm - Entrébalkong - Stilren - Öppen planlösning - Fönster i två väderstreck - Rymligt sovrum med plats för stor säng - Gott om förvaring - Tvättmaskin - Helkaklat badrum med klinker på golvet - Parkeringsplatser i huset - Förskola i närheten - 15 minuter med pendeln till T-centralen

För mer information, besök gärna Veidekkes informativa hemsida och läs mer om projektet: www.veidekkebostad.se/sagbacken
Antal rum
3 rok
Boarea
55 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 595 000 kr
Avgift
3 176 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Kansligränd 16, 2 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 1 950 000 kr

Nyproducerad tvåa - Fast pris - Stilren - Låg avgift - Tillträde i juni 2016 - Öppen planlösning - Fönster i två väderstreck - Rymligt sovrum med plats för stor säng - Gott om förvaring - Diskmaskin - Tvättmaskin - Helkaklat badrum med klinker på golvet - Parkeringsplatser finns i huset - Lugn innergård
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 950 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Polhemsgatan 3, Kungsholmen, Stockholm
Slutpris: 3 470 000 kr

Ett drömläge på Kungsholmen, på en populär gata alldeles intill Norr Mälarstrand. Ingen insyn från gatan, vackra trägolv, bra planlösning med sovrum för dubbelsäng samt stort vardagsrum med öppning mot köket. Låg avgift, mycket lågt belånad förening samt tillgång till bastu, träningslokal/gym samt hobbyrum.
Antal rum
2 rok
Boarea
41 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 995 000 kr
Avgift
1 702 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud) samt bredband (basutbud)
Logotyp

Kansligränd 16, 2 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 395 000 kr

Nyproducerad kvadratsmart trea - Bli först att flytta in - Moderna materialval - Stilren - Låg avgift - Öppen planlösning - Ljus - Fönster i två väderstreck - Rymligt sovrum med plats för stor säng - Gott om förvaring - Diskmaskin - Tvättmaskin - Helkaklat badrum med klinker på golvet - Parkeringsplatser finns i huset - Lugn innergård - Tillträde i juni 2016
Antal rum
3 rok
Boarea
55 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
3 176 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Jaktgatan 33, 3 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm
Slutpris: 3 330 000 kr

Här finner ni ett ytterst attraktivt boende med en stor uteplats med utsikt mot en planerad gård fylld med körsbärsträd. Husarviken ligger strax utanför knuten av huset och erbjuder direkt närhet till vatten och promenadstråk, ett stenkast från Östermalms citypuls. Samtliga fönsterglas går hela vägen ner till golvet och takhöjden är 2,6 m. Lägenheten omfattar 1 rok om 37 kvm med en mycket välplanerad planlösning. Norra Djurgårdsstaden erbjuder det bästa ur två världar; direkt närhet till Stockholms centrala citypuls och samtidigt ett boende i en miljö med grönska och vatten i direkt närhet. Närmast ligger Husarviken, endast ett antal meter från lägenheten. Utöver den vackra utsikten över vattnet som kanalen erbjuder, finns även möjlighet att slå sig ned längs kanalen i gräset eller på bryggorna längs vattenkanten. Här finner ni ett hem och en miljö att förälska er i!
Antal rum
1 rok
Boarea
37 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 330 000 kr
Avgift
2 004 kr/mån inkl värme, VA samt TV (basutbud)
Logotyp

Jaktgatan 33, 4 av 4 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm
Slutpris: 3 950 000 kr

Välkommen till en riktig drömlägenhet! Högst upp i huset med balkonger längs lägenhetens båda, hela sidor med dubbla utgångar och gott om plats för utemöbler. Soligt nordvästläge med ett av de absolut bästa lägena i huset. Utgång till balkongen från den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt från sovrummet. Hörnläget, placeringen högst upp i huset samt balkongen som går längs lägenhetens hela sidor ger en lägenhet att förälska sig i!
Antal rum
2 rok
Boarea
49 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 795 000 kr
Avgift
2 654 kr/mån inkl värme, VA samt TV (basutbud)
Logotyp

Kansligränd 16, 3 tr, Kvarnbergsplan, Huddinge
Slutpris: 2 250 000 kr

Nyproducerad kvadratsmart tvåa - Bli först att flytta in - Moderna materialval - Stilren - Låg avgift - Öppen planlösning - Ljus - Fönster i två väderstreck - Rymligt sovrum med plats för stor säng - Gott om förvaring - Diskmaskin - Tvättmaskin - Helkaklat badrum med klinker på golvet - Parkeringsplatser finns i huset - Lugn innergård - Tillträde i juni 2016
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 250 000 kr
Avgift
2 736 kr/mån inkl värme, VA samt Telias basutbud av telefoni och bredband (100/10 Mbit)
Logotyp

Hallonbergsplan 2, 1 tr, Hallonbergen, Sundbyberg
Slutpris: 2 110 000 kr

Nyrenoverad - Toppskick - Insynsfri - Öppen planlösning - Nära bra kommunikationer - Hög standard med materialval i toppklass - Låg avgift - Fransk balkong med dubbla dörrar - Fri sikt högt upp i huset - Perfekt planlösning - Diskmaskin - Generösa garderober och förvaringsmöjligheter - Ett hem att förälska sig i!
Antal rum
1 rok
Boarea
30 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
1 206 kr/mån inkl värme, VA samt TV (ComHem, basutbud)
Logotyp

Jaktgatan 33, 2 tr, Norra Djurgårdsstaden, Stockholm
Slutpris: 3 000 000 kr

Här finner ni ett ytterst attraktivt boende med en stor balkong, belägen på en populär adress i Norra Djurgårdsstaden. Samtliga fönsterpartier går hela vägen ner till golvet och takhöjden är 2,6 m. Lägenheten omfattar 1 rok om 35 kvm med en mycket välplanerad planlösning. Med bibehållen bra planlösning kan lägenheten även göras om till 1,5 alternativt 2 rok för den som önskar. Juridisk person godkännes. Norra Djurgårdsstaden erbjuder det bästa ur två världar; direkt närhet till Stockholms centrala citypuls och samtidigt ett boende i en miljö med grönska och vatten i direkt närhet. Närmast ligger Husarviken, endast ett antal meter från lägenheten. Utöver den vackra utsikten över vattnet som kanalen erbjuder, finns även möjlighet att slå sig ned längs kanalen i gräset eller på bryggorna längs vattenkanten. Här finner ni ett hem och en miljö att förälska er i!
Antal rum
1 rok
Boarea
35 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
1 896 kr/mån inkl värme, VA samt TV (basutbud)
Logotyp

Dejans gata 5, Köpingsvik - Björkviken, Borgholm
Slutpris: 1 790 000 kr

Drömmer ni om ett boende alldeles intill havet? Vill du njuta av solnedgångar över vattnet i lugn och ro? I det populära området Björkviken, vid kusten mellan Borgholm och Köpingsvik på Öland, finner ni ett nybyggt hus med hög standard, perfekt belägen alldeles intill havet. Inflyttning planeras till juli 2016! Huset omfattar 70 kvm med 4 rok och loftvåning. Havet ligger på ett avstånd av 350 meter, materialvalen i huset håller hög standard och i området finns tillgång till ett privat poolområde. Det idylliska Björkviken finner ni längs havet, mitt i det Öländska paradiset. Sommarstaden Borgholm är belägen med 10 minuters cykeltur längs vattnet, vilket erbjuder ett härligt utbud av shopping, caféer, restauranger, butiker och nöjen. Köpingsvik ligger även det inom cykelavstånd längs vattnet, endast 10 minuer bort. Där finner ni långgrunda sandstränder och ett härligt strandliv. Med detta boende har ni möjlighet att förverkliga drömmen om ett hem vid havet. Välkommen till ett drömboende, det sista havsnära villaområdet i Borgholms närhet. En möjlighet att få vakna upp med havet som granne, och en dröm som går i uppfyllelse! Juridisk person godkännes.
Antal rum
4 rok
Boarea
70 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
1 875 000 kr
Avgift
2 761 kr/mån inkl förråd, egen carport samt tillgång till en privat och gemensam poolanläggning.
Logotyp

Fleminggatan 57, 3 tr, Kungsholmen, Stockholm
Slutpris: 6 100 000 kr

Nyrenoverad - Balkong i söderläge - Centralt läge - Snygga materialval - Nya vitvaror - Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin - Walk in closet
Antal rum
3 rok
Boarea
78 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
5 995 000 kr
Avgift
3 335 kr/mån inkl värme, VA samt kabel-TV och bredband (basutbud)
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 39, 4 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 3 010 000 kr

Högst upp i huset - 2:a (möjlig 3:a) om 58 kvm - Stor balkong - Sydvästläge - Möjlighet till snabbt tillträde - Snygga materialval och tillval - Hög standard - Ljus och öppen planlösning

Antal rum
2 rok
Boarea
58 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 650 000 kr
Avgift
3 410 kr/mån Inkl Triple Play med bredband, telefoni och digital-TV (basutbud)
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 39, 1 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 2 950 000 kr

Hörntvåa (möjlig 3:a) med balkong i soligt sydvästläge! Här finner ni en mycket välplanerad lägenhet om 58 kvm, med hörnläge och ljusinsläpp från både syd och väst. Balkongen är stor och ligger i anslutning till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är i toppskick med många påkostade material- och tillval. Hörnläget, det högsta läget i huset och de ljusa materialvalen gör lägenheten till ett ytterst attraktivt boende. Vardagsrummet kan med bibehållen bra planlösning delas av för att skapa utrymme för ytterligare ett rum och därmed skapa en välplanerad trea.
Antal rum
2 rok
Boarea
58 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 950 000 kr
Avgift
3 410 kr/mån Inkl Triple Play med bredband, telefoni och digital-TV (basutbud)
Logotyp

Regnstigen 3, 3 tr, Huvudsta/ Västra skogen, Solna
Slutpris: 2 280 000 kr

Unik chans! Vindsvåning om 26 kvm i ett vackert gårdshus på promenadavstånd från Solna centrum. Nymålade ytskikt, låg avgift och ett nyligen renoverat kök. Söker du ett boende som sticker ut ur mängden? Välkommen till denna pärla!
Antal rum
1 rok
Boarea
26 kvm
Upplåtelseform
Andelsratt
Utgångspris
1 795 000 kr
Avgift
1 490 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), vindsförråd (9 kvm) samt sophantering
Logotyp

Danderydsgatan 28A, Östermalm, Stockholm
Slutpris: 6 000 000 kr

Välkommen till en vacker sekelskifteslägenhet på en av Stockholms mest ansedda gator. Lägenheten bjuder på bevarade sekelskiftesdetaljer med stuckaturer, speglar, vackra originalfönster med djupa fönsternischer samt generös takhöjd. Dispositionen omfattar ett vardagsrum med dubbla och generösa fönsterpartier i sydöst, ett master bedroom med ett stort fönsterparti i nordväst, ett sovrum/ arbetsrum samt ett kök med plats för matbord för fyra personer. Lägenheten ligger i ett gårdshus mellan föreningens två lugna, vackra och grönskande innegårdar, varav den bakre mindre gården i dagsläget använts mycket sparsamt av föreningens medlemmar.
Antal rum
3 rok
Boarea
68 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
6 000 000 kr
Avgift
2 486 kr/mån inkl värme, VA samt basutbud av TV
Logotyp

Älvsjö stationsgata 14, 2 tr, Älvsjö, Stockholm
Slutpris: 2 495 000 kr

Söker du en ljus 2:a med stilrena och trendiga materialval, stor balkong och en välplanerad planlösning om 39 kvm? Snart står det nybyggda området kring Älvsjö torg färdigt. Järntorget och Maxera Bostad bygger ljusa och moderna lägenheter beläget i direkt anslutning till Älvsjö torg med dess utbud av restauranger, butiker och kommunikationer, vilka tar dig till Stockholm på endast 10 minuter.
Antal rum
2 rok
Boarea
39 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
2 872 kr/mån Inkl VA, värme, bredband och kabel-TV. Varmvatten tillkommer till en beräknad kostnad av ca 105 kr/mån.
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 16, 4 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 2 995 000 kr

Bästa läget! Högst upp i huset med stor balkong i syd-/ västläge! Välkommen till ett ytterst attraktivt boende med hörnläge högst upp i huset och stora fönster i både sydlig- och västlig riktning. Lägenheten håller hög standard, med en perfekt planlösning samt öppen yta mellan kök och vardagsrum. Balkongen erbjuder både möjlighet till inglasning och möjlighet att enkelt öppna upp via skjutbara glasväggar. Arkitektoniskt är balkongerna placerade för att skapa så stor avskildhet som möjligt, vilket även bidrar till en ökad rymd, utsikt och ljusinsläpp. Lägenheten omfattar 2 rok om 61 kvm, men kan även göras om till ett bra boende omfattande 3 rok.
Antal rum
2 rok
Boarea
61 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 695 000 kr
Avgift
3 939 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 14, 2 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 2 850 000 kr

Söker ni en 2:a, eller en möjlig 3:a, med snar inflyttning? Snart står denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet redo för inflyttning (3 november). Lägenhetens planlösning i dagsläget omfattar 2 rok om 61,4 kvm men kan enkelt göras om till 3 rok med bibehållen bra planlösning för den som önskar (se alternativ planlösning). Alternativet 2 rok innebär en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier i riktning mot både syd och väst. Från denna öppna del finner ni även utgången mot den nästan 8 kvm stora balkongen med härligt västläge. Hörnläget med fönsterpartier i två olika väderstreck, samt takhöjden om 2,5 m, skapar en ljus och öppen atmosfär. Alternativet 3 rok innebär också öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång mot balkongen från vardagsrummet, med skillnad att vardagsrummets bortre del byggs om till sovrum. Sovrummet kommer i detta fall få två stora fönsterpartier mot två olika väderstreck.
Antal rum
2 rok
Boarea
61 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 850 000 kr
Avgift
3 939 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Logotyp

Älvsjö stationsgata 14, 2 tr, Älvsjö, Stockholm
Slutpris: 2 500 000 kr

Nyproducerad stor och välplanerad etta om 39 kvm med en 7 kvm stor balkong. Omedelbar närhet till såväl restauranger, butiker, kommunikationer som grönområden och natur.
Antal rum
1 rok
Boarea
39 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 500 000 kr
Avgift
2 872 kr/mån inkl VA, värme samt grundutbud av telefoni, TV samt bredband
Logotyp

Johan Skyttes väg 189, 3 tr, Älvsjö, Stockholm
Slutpris: 2 800 000 kr

En optimalt planerad tvåa om 46 kvm placerad högt upp i huset med stor balkong. Endast 10 minuters resväg till Stockholm city med den strategiska placeringen intill Älvsjö station. Materialvalen är ljusa och trendiga med väl planerade förvaringsytor. Lägenheten har ett stort kök med öppen planlösning mot det intilliggande vardagsrummet. Från vardagsrummet leder vägen ut mot balkongen.
Antal rum
2 rok
Boarea
46 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 695 000 kr
Avgift
3 144 kr/mån inkl värme, VA samt basutbud av TV, internet och telefoni
Logotyp

Älvsjö stationsgata 14, 2 tr, Älvsjö, Stockholm
Slutpris: 2 420 000 kr

Välkommen på visning den 15/11 kl 12.00-12.45 samt den 16/11 kl 18.45-19.15. Här erbjuds en perfekt planerad etta om 39 kvm, med stor sovalkov som rymmer en dubbelsäng, och en generöst tilltagen balkong om ca 7 kvm mot den lugna innergården. Är även diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare samt högklassiga materialval önskemål? Då är detta en perfekt lägenhet för dig. Läget är optimalt, precis intill buss- och pendeltågstationen vid Älvsjö centrum. Ett perfekt boende för dig som snabbt vill ta dig till innerstan, då den omedelbara närheten till stationen tar dig till innerstan på ca 10 minuter. Trots den omedelbara närheten till kommunikationerna är lägenheten tyst och ostörd. I det direkt området finns även mataffärer, apotek, gym och övrig närservice.
Antal rum
1 rok
Boarea
39 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
2 872 kr/mån inkl VA, värme samt grundutbud av telefoni, TV samt bredband
Logotyp

Älvsjö stationsgata 14, 1 tr, Älvsjö, Stockholm
Slutpris: 2 350 000 kr

En stor etta? En nybyggd lägenhet? Diskmaskin? Tvättmaskin och torktumlare? En stor uteplats? Kommunikationer till city precis utanför dörren? Direkt närhet till affärer och restauranger? Vad önskar du dig? Här kan du få alla ovan kriterier uppfyllda.
Antal rum
1 rok
Boarea
39 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 350 000 kr
Avgift
2 872 kr/mån inkl värme samt grundutbud av telefoni, TV samt bredband. Tillägg VA 60 kr/ mån.
Logotyp

Älvsjö stationsgata 14, 3 tr, Älvsjö, Stockholm
Slutpris: 2 505 000 kr

En perfekt planerad tvåa om 39 kvm med stor balkong mot innergård, belägen strax intill Älvsjö station, från vilken du tar dig till Stockholms city på endast 10 minuter. Välkommen på visning 6 och 7 december! Lägenheten bjuder på de bästa tänkbara attiraljerna på önskelistan, bl. a. diskmaskin, kombinerad tvätt- och torktumlare, stor balkong med plats för möblemang och en riktigt bra planlösning.
Antal rum
2 rok
Boarea
39 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
2 872 kr/mån Inkl VA, värme, bredband och kabel-TV. Varmvatten tillkommer till en beräknad kostnad av ca 105 kr/mån.
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 14, 3 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 3 000 000 kr

Högt hörnläge med perfekt solläge och mycket ljusinsläpp, stor balkong och hög standard. Lägenhetens planlösning i dagsläget omfattar 2 rok om 61,4 kvm men kan enkelt göras om till 3 rok med bibehållen bra planlösning för den som önskar. Lägenheten har genomgående ekparkett på golven och vitmålade väggar. Materialvalen är ljusa och håller hög standard. Badrummet är stort med vitt kakel och grå klinker. Diskmaskin, tvättmaskin samt torktumlare finns. Balkongen har skjutbana glasdörrar vilket ger möjlighet till en inglasad balkong, eller att enkelt kunna öppna upp om så önskas. I lägenheten finns en rymlig klädkammare och i huset finns ytterligare ett förråd som hör till lägenheten.

Alternativet 2 rok innebär en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier i riktning mot både syd och väst. Från denna öppna del finner ni även utgången mot den nästan 8 kvm stora balkongen med härligt västläge. Hörnläget med fönsterpartier i två olika väderstreck, samt takhöjden om 2,5 m, skapar en ljus och öppen atmosfär. Alternativet 3 rok innebär också öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång mot balkongen från vardagsrummet, med skillnad att vardagsrummets bortre del byggs om till sovrum. Sovrummet kommer i detta fall få två stora fönsterpartier mot två olika väderstreck.
Antal rum
2 rok
Boarea
61 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
2 695 000 kr
Avgift
3 939 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 14, 2 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 3 595 000 kr

Välkommen till en perfekt planerad hörntrea med en stor inglasad balkong! Tillträdet planeras till november 2015. Lägenheten bjuder på ett gavelläge och en nästan 8 kvm stor balkong med utgång från vardagsrummet. Optimal planlösning med öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum. I köket finns bra förvaringsutrymmen, diskmaskin, samt plats för matbord för stora sällskap. Lägenheten bjuder även på gott om utrymmen för övrig förvaring, inklusive en drygt 3 kvm stor klädkammare. Två välplanerade sovrum och ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare.
Antal rum
3 rok
Boarea
78.6 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 595 000 kr
Avgift
4 756 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 14, 1 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 3 495 000 kr

I Mälardalen, i det nybyggda och väletablerade området Beckomberga i Bromma, står snart Brf Pilblomman färdig. Med en stor balkong om nästan 8 kvm i västlig riktning ligger denna hörnlägenhet med öppen, ljus och väl genomtänkt planlösning om 3 rok och 75 kvm.
Antal rum
3 rok
Boarea
75 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 495 000 kr
Avgift
4 645 kr/mån inkl värme, kabel-TV, bredband och telefoni (grundutbud).
Logotyp

Beckomberga Ängsväg 6, 3 tr, Beckomberga, Stockholm
Slutpris: 3 275 000 kr

Hörnlägenhet om 2,5-3 rok om 63 kvm i syd- och västläge med balkong längs hela lägenheten sydsida med balkongdörrar från vardera matplatsen/ vardagsrummet, köket samt sovrummet!
Antal rum
2.5 rok
Boarea
63 kvm
Upplåtelseform
Bostadsratt
Utgångspris
3 275 000 kr
Avgift
3 553 kr/mån Kollektivt abonnemang för TV, med Must Carry-utbud, och bredband ingår i årsavgift till föreningen.
Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen