Rekommendationer

Position Fastighetsförmedling

"Bra info, återkoppling och trevligt bemötande."

Magnus H, Köpare, S:t Eriksgatan 11

"Josefine var professionell, tillmötesgående och flexibel. Plus riktigt trevlig!"

Jon T, Köpare, Fridhemsgatan 60

"Professionellt och trevligt bemötande vid visning och kontraktpåskrivning av lägenhet. Verkar vara ett företag att lita på..."

Eie B, Köpare, Skillinggränd 3

"Jag träffade Josefine när jag köpte min lägenhet på Kungsholmen. Jag fick ett postivt och professionellt bemötande av Josefine."

Christina A, Köpare, Fredhällsgatan 3

"Josefine gav ett väldigt positivt och proffsigt intryck hela vägen från visning till köp av vår nya lägenhet. Jag skulle varmt rekommendera Josefine till andra som vill sälja sin lägenhet!"

Claudia S, Köpare, Fridhemsgatan 60

"Jag fick fantastisk service och bemötande av Josefine från början till slut. Kan varmt rekommnendera Josefine för sin professionalitet, personliga bemötande och nära till skratt!"

Fredrik N, Säljare, Fridhemsgatan 60

"Sålt lght, mycket positiv. Josefine är grym."

Sebastian J, Säljare, S:t Eriksgatan 57

"Josefine Gunnarsson sålde min lägenhet på Kungsholmen. Hon var positiv, professionell och noggrann. Helt klart någon jag rekommenderar!"

Sandra B, Säljare, Kungsholmsgatan 13

"Mycket nöjd överlag. Josefine hade rätt igenom professionellt bemötande, var positiv och mycket proaktiv. Hon var lyhörd inför mina önskemål samtidigt som hon gav sina egna rekommendationer när jag önskade. Hon gav också tydlig information löpande genom hela processen."

Frida H, Säljare, Fridhemsgatan 64

"Proffsig, lätt att ha att göra med, alltid nåbar, supertrevlig."

Axel D, Säljare, Fleminggatan 25

"Hjälpte till med försäljning av vår bostadsrätt. Oerhört proffsig, och mycket trevlig. Lätt att samarbeta med och och kunnig."

Ewa W, Säljare, Coldinutrappan 3

"Jag sökte hjälp med att sälja min lägenhet. Mäklaren lyssnade och kände in mig och mina behov av hjälp utan att stressa vilket fick mig att känna mig trygg redan vid första bemötandet, hon förklarade lugnt, tydligt och klart hur allt skulle gå till. Upplägget i broschyr utmärkt upplagt, bra uppdelat del för del. Den löpande kontakten mellan oss, mycket bra."

Birgitta H, Säljare, Fridhemsgatan 60

"Josefine Gunnarsson fick i uppdrag att sälja en lägenhet. Vi fick ett mycket bra första intryck av Josefine. Hon är mycket proffsig och har trevligt bemötande. Toppenbetyg."

Håkan H, Säljare, Essingestråket 37

"Josefine har varit mycket lätt att samarbeta med och har under hela processen sett allt utifrån mitt bästa. Jag har inget att anmärka på och skulle alla dagar i veckan rekommendera Josefine för andra som ska sälja!"

Patric G, Säljare, S:t Eriksgatan 4

"Helt fantastisk mäklare. Positiv, pålitlig, trevlig, glad och profesionell. Precis så man vill ha en mäklare!"

Sophie E, Köpare, Drottningholmsvägen 31

"Bra och trevligt bemötande under vår relativt snabba affär. Josefine var professionell och fanns behjälplig under hela perioden. Stort tack!"

Jennifer W, Köpare, Fridhemsgatan 64

"Trevlig och professionell. Allt funkade fint!"

Fritjof A, Köpare, Kungsholmsgatan 13

"Jag köpte lägenhet av Josefine! Mycket lyhörd mäklare, såg till att både säljare och köpare blev nöjda. Kändes tryggt hela vägen. Jättenöjd med Josefine! Kan varmt rekommendera!"

Marielle J, Köpare, Kungsholm strand 143

"Bra arbetat, köpet genomfördes som smort. Flyttar in snart!"

Pierre L, Köpare, Essingestråket 37

"Fantastisk mäklare som skött flera av försäljningarna i vår BR-fastighet. Skickligt, smidigt och korrekt. Vi är mycket nöjda."

Helena I, Säljare, Drottningholmsvägen 31

"Trevligt bemötande och snabba svar."

Matilda K, Köpare, Bergsgatan 20

"Mycket kompetent, trevlig och tillmötesgående. Har varit ett extremt lätt och roligt samarbete och Josefine är mycket vänlig, duktig och framför allt ärlig. Kan varmt rekommendera Josefine Gunnarsson till alla som vill sälja sin bostad."

Eva L, Säljare, Kungsholms strand 143

"Proffsigt bemötande och snabb på att återkoppla! Skötte bostadsaffären galant!"

Helena E, Säljare, S:t Eriksgatan 10

"Jag fick ett bra bemötande av Josefine Gunnarsson gällande mitt köp av en bostadsrätt på Kungsholmen. Hon hanterade sälj/köpprocessen bra och höll oss informerade om läget under budgivningen fram till tillträdesdagen."

Alvaro R, Köpare, Fridhemsgatan 64
Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen