Om Position

Position Fastighetsförmedling är ett stockholmsbaserat fastighetsmäklarbolag med kontor på väl utvalda platser runt om, och i, Stockholm. Position Väst har en strategisk plats i Bromma, Position Nord finner ni i Solna, Position Syd ligger vid Globen och Position City knyter samman Stockholms innerstad. Oavsett var ni söker, eller var ni befinner er, så har vi lokalkännedom och kan hjälpa er så att just ert köp och er försäljning blir perfekt för er.

Vi har det stora bolagets kunskap och erfarenhet, och det lilla bolagets energi och engagemang. Hos oss är alla viktiga. Du är viktig, dina frågor, ditt köp och din försäljning är viktig. Vi vet hur betydelsefullt ett köp är, och hur betydande en försäljning är, och vi vet att många frågor och tankar dyker upp på vägen. Vi lyssnar, vi hjälper och vi älskar det vi gör.

Josefine Gunnarsson, delägare av Position Fastighetsförmedling AB, är Reg. Fastighetsmäklare och innehar en fil.kand inom psykologi med inriktning mot personal, arbete och organisation. Josefine har tidigare arbetat som fastighetsmäklare på ett av landets största fastighetsmäklarföretag och startade Position Fastighetsförmedling med ambitionen att bli ännu bättre på det som är viktigt för just er i era bostadsaffärer. Josefines motto är ”Vi löser det”. 

5 skäl att sälja din bostad via oss

Det stora bolagets kunskap…

…med det lilla bolagets energi. Vi har gedigen erfarenhet och kunskap av branschen kombinerat med ett brinnande engagemang. 

Inga frågor är för stora eller små. Vi är positiva och vi löser det. 

Hos oss är alla viktiga. Du är viktig, dina frågor, ditt köp och din försäljning är viktig. 

Vi älskar det vi gör. Det märks.

Slå oss en signal på 08-509 07 405 så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Josefine Gunnarsson, registrerad fastighetsmäklare
Grundare av Position Fastighetförmedling
Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen