Logotyp
Visa alla bilder

Almbygatan 10, 6 tr, Spånga, Stockholm

Hörnlägenhet med stor balkong vilken löper utmed hela ena sidan av lägenheten. Fönster i två väderstreck och en hög placering i huset, vilket ger ett stort ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Lägenheten erbjuder en optimalt planerad planlösning med öppna, luftiga ytor och ett separat sovrum med plats för en stor säng. Vardagslyx i form av diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare. Välkommen till ett hem att försälja dig i! Kontakta mäklaren för privatvisning.

1 800 000 kr 2 333 kr 2 rok 40 kvm

Om bostaden

Välkommen att flytta in i ett drömbonde i nya Rinkebyterrassen! Här erbjuds en hörnläget med ljusinsläpp från två väderstreck och en optimalt planerad planlösning med öppen yta mellan kök och vardagsrum, utgång till balkongen från köket, separat sovrum, ett flertal garderober och möjlighet till ännu mer förvaring om önskemål finns. Vardagslyx med vitvaror från Electrolux i form av diskmaskin samt tvättmaskin/torktumlare. Planlösningen är optimalt planerad och erbjuder öppna och rymliga ytor mellan vardagsrummet och köket. Utgången från köket mot balkongen förlänger lägenheten och skapar en större och en mer öppen känsla. På golven i lägenheten ligger Tarkett Rumba Ek Nature i mattlackad trestav. Väggarna och snickerierna är vitmålade. Fönsterbrädor i grå kalksten. Innerdörrarna är släta och vita.

Rinkebyterrassen är på framfart och du har möjlighet att redan i ett tidigt skede vara med på resan mot ett nytt, fräscht och spännande bostadsområde. Här finns närhet till allt; via tunnelbana nås T-centralen på 19 minuter, vackra grönområden och många shoppingmöjligheter. I direkt närhet ligger Rinkeby centrum och såväl Kista Galleria, Barkarby Handelsplats som Mall of Scandinavia ligger på bekvämt och nära avstånd. Med bil nås E18, E4:an och E20 både snabbt och smidigt.

Balkong

Balkongen är rymlig och löper utmed hela sidan av lägenhetens ena sida. Balkongen nås från köket. Utsikt från både köket och vardagsrummet mot balkongen vilket skapar en luftig känsla i hela lägenheten. Lägenhetens höga placering i huset ger en fantastisk utsikt och ett stort ljusinsläpp. Här finns plats att möblera efter egen smak och eget önskemål.

Kök

Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från käket nås balkongen, vilken sträcker sig utmed hela lägenhetens sida. Snickerierna och köksskåpen är vita och kommer från Vedum. Beslagen på underskåpen är vita och överskåpen är utan synliga beslag samt med push-funktion. Ovanför arbetsbänken, vilken även denna är från Vedum (Zeus Antrazit i laminat), sitter ett stänkskydd med vita, blanka kakelplattor i liggande sättning och halvförband (10x30 cm). Till detta är en ljusgrå fog. Bänkbelysningen består av vita, utanpåliggande spotlights med LED-lampor. Blandare från Tapwell. Vitvarorna kommer från Electrolux och består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt spisfläkt.

Sovrum

Sovrummet är separat och ligger intill vardagsrummet. Här finns plats för en större säng samt övrigt möblemang och/eller garderober efter eget önskemål. Fönster vetter mot nordväst med utsikt mot balkongen.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och erbjuder plats för soffgrupp med tillhörande mediautrustning. Ljusinsläpp från två håll från fönster i två olika väderstreck.

Badrum

Badrummet är helkaklat med vitt, blankt, liggande kakel (20x30 cm) i rak sättning med ljusgrå fog på väggarna. På golvet ligger grafitsvart klinker (10x10 cm) med vit fog. Takbelsyningen består av infällda spotlights med LED-lampor. Badrummet är utrustat med en vit, kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovanför kombimaskinen finns en vit bänkskiva. Duschväggen, av märket INR Basic Ramona, är i härdat klarglas. Tvättställ med kommod samt spegelskåp från Vedum. Tvättställsblandare av märket Grohe Essence samt duschställsblandare av märket Grohe Tempesta Cosmopolitan. Badrummet är även utrustat med komfortvärme i golvet.

Hall

Hallen ligger strategist placerat intill badrummet och erbjuder goda förvaringsytor i form av fyra garderober från Vedum samt kapphylla för avhängning. Säkerhetsdörr är installerat.

Föreningen

Brf RT16 är en äkta bostadsrättsförening, registrerad 2013, belägen på Almbygatan 10 i Spånga. Föreningen är belägen på fastigheten Stockholm Kvarnlaven 3 och omfattar 114 bostadsrättslägenheter, tre lokaler samt källare. Fastighetens areal omfattar 1 393 kvm, bostadsarean 4 632 samt lokalarean 174 kvm. Fastighetens byggnadsår är 2017. Bostadshuset omfattar 16 våningar, två suterrängsplan samt ett källarplan. Fastigheten har ett trapphus och erbjuder två hissar. I källarplanet finns lägenhetsförråd och barnvagnsrum. Fastigheten är ansluten till det kommunala nätet avseende vatten och avlopp. Uppvärmning sker vi fjärrvärme. Ventilationen utgörs av mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Föreningen avser fullvärdesförsäkra fastigheten samt teckna gemensamt bostadsrättstillägg som komplement till bostadsrättsinnehavarna hemförsäkringar. Juridisk person kan godkännas som medlem, efter styrelsens godkännande.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening. Juridisk person godkännes. Organisationsnummer: 769627-3361.

Överlåtelseavgift

Föreningen har rätt att debitera köparen en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av det aktuella prisbasbeloppet (1 120 kr).

Pantsättningsavgift

Föreningen har rätt att debitera pantsättaren en avgift motsvarande 1 % av det aktuella prisbasbeloppet (448 kr/pant).

Antal lägenheter

114 st

Antal lokaler

3 st

Utförda renoveringar

Byggnaden är nyproducerad varvid inget underhållsbehov förväntas föreligga under år 1-11.

Parkering

Föreningen tillhandahåller ca 41 parkeringsplatser i garage. Separat kölista tillämpas.

TV och bredband

Föreningen har ett samarbetsavtal med Telia avseende TV, telefoni och bredband och fibernät är draget till fastigheten. Bostadsrättsinnehavarna tecknar separat det abonnemang som önskas.

Närområdet

Allmänt

Rinkebyterrassen och Rinkeby centrum erbjuder ett stort utbud av såväl livsmedelsbutiker som shopping samt goda kommunikationer. Både Kista Galleria och Sundbybergs centrum ligger i direkt närhet. Önskas ännu mer shopping så ligger även Mall of Scandinavia bara cirka sex kilometer bort. Även Stockholm Quality Outlet och Barkarby handelsplats ligger i närheten. Rinkeby och Rinkebyterrassen växer och är placerat intill Ursvik, Sundbyberg, Kista och Spånga. Detta i relation med närheten till Järvafältet gör att området erbjuder en perfekt kombination av närhet till kommunikationer, shopping och naturområden. Samtliga ställen nås med både cykel och en kort bilfärd. Området kring Rinkebyterrassen är i en expansiv fas med många planer och nybyggnationer. Du ges möjligheten att redan i ett tidigt skede vara delaktig av utvecklingen av ett område i framfart. Stockholm stad planerar även för förbättrade gång- och cykelbanor mellan Rinkebyterrassen och Kista, vilket ytterligare kommer skapa bekvämare vardag.

Kommunikation

T-centralen nås på endast 19 minuter med tunnelbana och Kista centrum nås på 13 minuter med buss. Via bil nås E18, E4:an och sedan E20 både snabbt och smidigt.

Närservice

Rinkeby centrum erbjuder ett stort utbud av livsmedelsbutiker, restauranger och närservice. Här finns bland annat tandläkare, gym, bowling, boxningscenter, apotek, skönhetssalonger, klädbutiker och flera olika typer av restauranger. I närheten ligger även Kista Galleria, Barkarby Handelsplats med Stockholm Quality Outlet samt Mall of Scandinavia.

Övrigt om närområdet

Området erbjuder även för- och grundskolor, ett brett utbud av restauranger, närservice och fritidsaktiviteter. Här finns sporthall, stora grönområden som erbjuder möjlighet till motion och avkoppling. Närheten till Järvafältet öppnar upp för ännu er möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

Typ
Bostadsrätt
Adress
Almbygatan 10, 6 tr
Område
Spånga
Kommun
Stockholm
Pris
1 800 000 kr (eller högstbjudande)
Antal rum
2 rok
Boarea
40 kvm
Areakälla
Föreningens information
Avgift
2 333 kr/mån inkl Värme, VA
Våning
6 av 16, hiss finns.
Andel i föreningen
0.9779%
Tillträdesdatum
December -17, el enl ök
Upplåtelseform
Bostadsratt
Lägenhetsnummer
47/1603
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Är ej utförd

Kontakta oss

HitCounter
Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen