Logotyp
Visa alla bilder

Starrbäcksgatan 11, 3 tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Burspråk i vardagsrummet och köket - Hörnläge - Fönster i två väderstreck - Balkong - Klädkammare - Två sovrum samt ett möjligt arbetsrum som extrarum - Separat kyl och frys - Separat tvättmaskin och torktumlare - Integrerad diskmaskin -  T-Centralen nås på 14 minuter

4 795 000 kr 4 363 kr 3.5 rok 77 kvm

Om bostaden

Välkommen till en perfekt planerad hörnlägenhet, mitt i Centrala Sundbyberg. Lägenheten bjuder på ett vackert burspråk placerat i vardagsrummet samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stora sovrummet har fönster i två väderstreck och härifrån leder vägen ut till balkongen. Huset ligger i ett gammalt industrikvarter från slutet av 1800-talet. Lägenheten håller hög standard och är placerad strax intill Sundbybergs station och centrum. Kommunikationerna är utmärkta, du når T-Centralen med tunnelbanan på endast 14 minuter och Mall of Scandinavia nås på sex minuter med bil om så önskas. Lägenheten håller hög standard med vitmålade väggar, tarkettgolv samt helkaklat badrum med klinker på golvet. Här erbjuds även lyxen av separat tvättmaskin och torktumlare, separat kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Sundbyberg är ett expansivt område och du har möjlighet att vara delaktig i dess resa redan i detta tidigare skede. Välkommen att höra av dig!

Vardagsrum

vardagsrummet har ett fantastisk burspråk som ger rummet karaktär och ytterligare rymd. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och här finns plats för soffgrupp och tillhörande mediautrustning efter eget önskemål. Väggarna är vita och på golvet ligger tarkett. Ett härligt ljusinsläpp från burspråket.

Kök

Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för ett större matbord och goda arbetsytor finns strategiskt placerade. Köket erbjuder separat kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Vidare är köksutrustningen från Vedum med vitvaror i form av inbyggnadsugn samt inbyggnadshäll från Electrolux. Stänkskivan består av vitt, blankt kakel (150x150 mm) placerat i halvförband. Överskåpen i köket är utformade utan beslag och bänkbelysningen består av spotlights.

Balkong

Balkongen ligger i hustes hörn, i riktning mot nordöst.

Sovrum 1

Det större sovrummet har ett hörnläge med fönster i två väderstreck samt me utgång till balkongen. Här finns plats för en dubbelsäng. Rummet är även utrustat med fyra garderober.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger intill badrummet och erbjuder plats för en säng samt övrig möblering efter eget önskemål. Perfekt att använda som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Det "halva rummet"

Det "halva rummet" är placerat mellan det större sovrummet och köket. Här är en perfekt möjlighet att möblera som ett arbetsrum om önskemål finns. Rummet är utrustat med städskåp.

Klädkammare

Lägenheten erbjuder även en rymlig klädkammare, perfekt placerad intill hallen.

Badrummet

Badrummet erbjuder bland annat separat tvättmaskin och torktumlare, perfekt för dig som tvättar mycket. Badrummet har vitt, blankt kakel (150x150 mm) placerat i halvförband. På golvet ligger hexagonmönstrat klinker från Höganäs. Vägghängd WC, kommod från Vedum samt duschväggar i klarglas.

Hallen

Hallen ligger strategiskt i anslutning till lägenhetens klädkammare. Här finns möjlighet till avhängning samt möblering efter egen smak och tycke.

Föreningen

Brf Duvboet är en äkta bostadsrättsförening vilken består av 104 bostadslägenheter, varav 21 etage/radhus samt fem lokaler, varav en av dessa utgör garage. Fastighetsbeteckningen är Sundbyberg Kranen 19 och fastigheten består av sex våningar ovan mark med källare och garage. Fastighetens areal omfattar 2 363 kvm, bostadsarean omfattar 7 543 kvm och lokalarean omfattar 1 754, varav 1 450 kvm av dessa är garageyta. Totalt finns 52 stycken parkeringsplatser. Kvarteret etablerades under slutet av 1800-talet och fastigheten har under 2015-2017 genomgått en total ombyggnation. Fram till 1950 tillverkades armaturer för ånga, vatten och gas i fastigheten. Under 1950-talet togs fastigheten över av Tre Kronor varpå Coca Cola tillverkades i fastighetens lokaler fram till 1970-talet. Fram till ombyggnationen har här sedan dess varit kontorslokaler. Fastigheten är ansluten till det kommunala nätet avseende vatten och avlopp.

Föreningen är klassad som en äkta bostadsrättsförening. Organisationsnummer: 769627-3346.

Överlåtelseavgift

Föreningen har rätt att debitera köparen en överlåtelseavgift motsvarande 2,5 % av det aktuella prisbasbeloppet (1 120 kr).

Pantsättningsavgift

Föreningen har rätt att debitera pantsättaren en avgift motsvarande 1 % av det aktuella prisbasbeloppet (448 kr/pant).

Antal lägenheter

104 st

Antal lokaler

5 st

Utförda renoveringar

Byggnaden har genomgått en omfattande renovering varpå inget underhållsbehov förväntas föreligga den närmaste tiden.

Parkering

Det finns ett garage för föreningens medlemmar innehållandes 52 parkeringsplatser. Separat kölista tillämpas.

TV och bredband

Fibernät. Separata avtal tecknas av bostadsrättsinnehavarna.

Närområdet

Allmänt

Sundbybergs stad har påbörjat en skenande tillväxt och utveckling. Här växer nya bostäder och grönområden fram i en perfekt kombination varierad med arkitektur, vackra och gröna omgivningar och en service som gör tillvaron enkel och bekväm. I Centrala Sundbyberg erbjuds bostäder centralt beläget intill kommunikationer samt i närhet till butiker och service, natur och rekreationsområden. Sundbyberg angränsar många grönområden där det erbjuds spår för såväl promenader, löpning och skidåkning som för cykling. Här kan ni även njuta av naturen med picknick och grillning samt många tysta och gröna oaser.

Kommunikation

Sundbyberg är ett av storstockholms mest utvecklande och spännande områden. Med tunnelbanan nås T-Centralen på 12 minuter och med tåget är du framme på endast åtta minuter. Sundbybergs stad har ett stort engagemang och boende i området beskriver området i mycket positiva ordalag. Sundbybergs centrum erbjuder såväl buss, tåg som tunnelbana och E4:an ligger också nära. Gång- och cykelnätet erbjuder snabba och härliga vägar. På cykelavstånd når du såväl Sundbybergs centrum, Solna Centrum, Mall of Scandinavia som Stockholms innerstad.

Närservice

I området finns även butiker, kaféer, restauranger och annan service. Kommunikationer och samhällsservice är frågor som Sundbybergs stad lägger stor energi på. Ett stort utbud av förskolor, grundskolor och gymnasier finns, såväl som äldreomsorg och vuxenutbildning.

Övrigt om närområdet

Med Centrala Sundbyberg som utgångspunkt har du tillgång till ett aktivit liv såväl ute som inne. På kort avstånd har du bland annat tillgång till Friends Arena och Mall of Scandinavia. Likväl har du tillgång till aktiviteter ute, bland annat Ulriksdals Golfbana, motionsspår i Haga Parken och Övergärva Gård.

Typ
Bostadsrätt
Adress
Starrbäcksgatan 11, 3 tr
Område
Centrala Sundbyberg
Kommun
Sundbyberg
Pris
4 795 000 kr (eller högstbjudande)
Antal rum
3.5 rok
Boarea
77 kvm
Areakälla
Föreningens information
Avgift
4 363 kr/mån inkl värme, VA
Våning
3 av 6, hiss finns.
Andel i föreningen
0.91%
Tillträdesdatum
November 2017, alt enl ök
Upplåtelseform
Bostadsratt
Lägenhetsnummer
A-1108
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017, 2015 totalrenovering
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme/bergvärme
Energideklaration
Är ej utförd

Kontakta oss

HitCounter
Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen