Starrbäcksgatan 11, 3 tr

Burspråk i vardagsrummet och köket - Hörnläge - Fönster i två väderstreck - Balkong - Klädkammare - Två sovrum samt ett möjligt arbetsrum som extrarum - Separat kyl och frys - Separat tvättmaskin och torktumlare - Integrerad diskmaskin -  T-Centralen nås på 14 minuter

Visa hela annonsen

Starrbäcksgatan 11, 5 tr

Välkommen till en lägenhet med vackert burspråk, perfekt placerad i centrala Sundbyberg. Lägenheten har balkong, en bra planlösning och håller hög standard. Lägenheten har vitmålade väggar, tarkettgolv, helkaklat badrum med klinker på golvet samt med självklara bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. T-centralen nås på endast 14 minuter med tunnelbanan och kommunikationerna genom såväl tåg, buss, bil- och gångväg är utmärkta. Sundbyberg är ett område på framfart och du är välkommen att flytta in i ett expansivt område i en nyproducerad lägenhet, byggt i gamla industrikvarter från slutet av 1800-talet. Var med på Sundbybergs resa och se hur snabbt utveckligen rusar framåt här.

Visa hela annonsen

Hagabergsvägen 41

Välkommen till en nybyggd villa med stor altan och utsikt mot naturen och vidare mot ett stort skogsområde. Läget är perfekt, endast någon kilometer från Trosas centrum, mitt i naturen med bra placering i ett lugnt villaområde. Tomten omfattar 700 m2 och ligger i öppen vy med utsikt mot natur och grönområden. Villan består av ett plan med optimal planlösning. Två badrum, en grovtvättstuga med egen entré, dubbeldörrar ut från vardagsrummet mot altanen och altandörr från köket ut mot altanen. Sovrummen är placerade så att det större sovrummet ligger i anslutning till ett av badrummen i husets ena ände, medan de två mindre sovrummen ligger i anslutning till det andra badrummet i husets andra ände. Från entrén och hallen ges en vy genom vardagsrummet, vidare genom de dubbla altandörrarna och vidare ut mot altanen och trädgården. En imponerande och inbjudande känsla så snart du klivit in genom dörren. Tomten går att disponera efter eget önskemål, här får plats för gräsmatta och lekplats för barnen, träd, buskar och varför inte en badtunna om önskemål finns? En carport för en bekväm vardag finns. Huset ligger med gångavstånd till förskola och skola samt med kort avstånd till livsmedelsbutik. Från Trosa pendlar du enkelt till bland annat Stockholm, förslagsvis med Trosabussen med vilken du når Liljeholmen på endast 55 minuter. Smidigt är också att nå Södertälje och Nyköping. Trosa erbjuder allt önskvärt i form av livsmedelsbutiker, restauranger, aktiviteter och en fantastisk skärgårdsmiljö att bo i. Snart står huset färdigt och inflyttning kan ske omgående efter det om önskemål finns. Priset förväntas vara mellan 4 500 000 - 4 800 000 kr. Anmäl gärna ditt intresse hos mäklaren.

Visa hela annonsen

Fleminggatan 54, 5 tr

Skuldfri Brf - Låg avgift - Högst upp i huset - Fönster mot innergården - Insynsfritt - Hög takhöjd (2,7 m) vilket ger möjlighet till sovloft om så önskas - Möjlighet finns att hela möblemanget ingår i köpet om önskemål finns - Strax intill Fridhemsplan och dess stora utbud av tunnelbana (både blå och grön linje), bussar, shopping, butiker, restauranger och caféer - Ett kvarter från Västermalmsgallerian - Kort gångavstånd till Vasastan och City - Restaurang i samma fastighet - Två stationer från T-centralen - Flygbussarna nås ett kvarter ifrån - 350 meter till vattnet och Kungsholms strand vars promenadstråk löper vidare utmed vattnet runt hela Kungsholmen - 350 meter till Kronobergsparken och 750 meter till Rålambshovsparken - Här bor du med ett perfekt läge mitt i stan med direkt närhet till allt; såväl kommunikationer, shopping, restauranger, livsmedelsbutiker, träningsmöjligheter, vatten som grönområden.

Visa hela annonsen

Gustaf de Lavals väg 6, 2 tr

Välkommen till det trendiga industrikvarteret, med anor från 1800-talet, precis intill Järlasjön. Bo i en nyproducerad lägenhet i ett område som på ett mycket stilfullt sätt kombinerat industrikaraktär med småstadskaraktär. Föreningen erbjuder en SPA-anläggning med bubbelbad samt ett mindre gym. Sjön ligger utanför huset och miljön är bedårande. På promenadavstånd åt ena hållet, endast en kilometer bort, ligger Sickla Köpkvarter, och på promenadavstånd åt andra hållet, endast 1,5 kilometer ifrån, ligger Nacka Forum. Vill du också ha möjlighet att promenera till Slussen? Då har du hittat ett perfekt läge; Slussen ligger bara cirka sex kilometer bort. Med buss nås Slussen på nio minuter. Även med bil, cykel och Saltsjöbanan nås Stockholms city smidigt. För att inte tala om tunnelbanan som planeras gå från Kungsträdgården, via Sickla och Järla, ut till Nacka centrum. Som medlem i Brf Turbinhallen ges även fiskrätt i Järlasjön samt tillgång till båt- och kanotklubb.

Visa hela annonsen

Ytterbystrandsvägen 62A

Här finner ni ett hus med ett perfekt läge; 500 meter till havet och 700 meter till ICA Resarö och bussen. Ytterligare några hundra meter bort ligger både för- och grundskola. Här är gatorna lugna och området är barnvänligt. Vaxholmsbåten går från Ytterby brygga, precis vid vattnet i närheten. Huset har en genuin charm från 1929. På tomten finns två gästhus, varav det ena med badrum, samt ett separat garage. Trädgården är stor och erbjuder ett soligt sydläge med kvällsol från väst. Här finns gräsmatta, en stor paviljong, uteplatser, odlingar, rabatter, växthus och även bitvis en härligt naturtomt i kontrast till detta. Med bussen nås Stockholms city på endast 45 minuter och Vaxholm finns på såväl gång-, cykel- båt- som bilavstånd. Bo i Skärgårdens huvudstad med skärgårdens hela utbud utanför dörren och samtidigt nära alla vardagens viktiga bekvämligheter.

Visa hela annonsen

Klädesvägen 38, 10/10 tr

Budgivning pågår

Föreningens kanske absolut bästa läge - Högst upp i huset - Stor balkong med dubbla utgångar och både eftermiddagssol och kvällssol - Våning 10/10 - Pool på innergården - Fönster i flera olika väderstreck - Balkongen placerad i västlig riktning mot innergården - Innergård vinklad för maximerad kvällsol - Solterrass - Generöst med sällskapsytor och grillplatser - Vid Brommaplan - 10 min till city - Garage finns

Visa hela annonsen

Kansligränd 16, 2 tr

Vänligen kontakta mäklaren för privatvisning. Bli först att flytta in i denna nyproducerade tvåa om 46 kvm. Lägenheten är optimalt planerad med öppning mellan kök och vardagsrum, avskilt sovrum, många garderober och förvaringsmöjligheter samt fönster i två väderstreck. Badrummet är helkaklat och erbjuder tvättmaskin. Området ligger strax intill Huddinge centrum med närhet till shopping och restauranger, samt samtidigt i direkt anslutning till grönområden och natur. Till Stockholm, via kollektivtrafik, tar du dig på endast ca 15 minuter.

Visa hela annonsen

Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen