Jaktgatan 33, 1 tr

Budgivning pågår

Generös balkong/uteplats, välplanerad sovalkov, lyxiga fönsterpartier som går hela vägen ner till golvet, rostfria vitvaror inkl diskmaskin i köket, tvättmaskin och torktumlare i badrummet samt ett perfekt geografiskt läge med cykelavstånd till det mesta som kan önskas! Husarviken ligger strax utanför knuten av huset och erbjuder direkt närhet till vatten och promenadstråk, ett stenkast från Östermalms citypuls. Lägenheten omfattar 1,5 rok om 34 kvm med en mycket välplanerad planlösning och en takhöjd om 2,6 m. Norra Djurgårdsstaden erbjuder det bästa ur två världar; direkt närhet till Stockholms centrala citypuls och samtidigt ett boende i en miljö med grönska och vatten i direkt närhet. Husarviken, vilken ligger närmast, finns endast ett antal meter från lägenheten. Utöver den vackra utsikten över vattnet som kanalen erbjuder, finns även möjlighet att slå sig ned längs kanalen i gräset eller på bryggorna längs vattenkanten. Här finner du ett hem och en miljö att förälska dig i!

Visa hela annonsen

Arvid Tydéns Allé 2, 6 tr

Budgivning pågår

Högst upp i huset med dubbla balkonger, varav en terrass om 18 kvm med sol från mitt på dagen till kvällen samt fri utsikt! Här bor du dessutom lyxigt med tillgång till takterrass, relaxområde med SPA-bad och utegym. Planlösningen är optimal med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt dubbla utgångar från såväl kök som vardagsrum mot den stora terrassen. Lägenhetens placering högst upp i huset, med den stora terrassen, gör lägenheten till ett av föreningens bästa lägen. Här bor du ljust och öppet med stora ytor och en perfekt förlängning från lägenheten ut mot terrassen. Den fria utsikten och det generösa solläget förgyller lägenheten ytterligare. Sovrummet ligger separat med en fransk balkong och morgonsol. Badrummet ligger strategiskt placerat intill hallen och lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober. Juridisk person kan beviljas medlemskap. Här erbjuds även garage i två våningar, ett stort cykelrum med verkstad samt direkt närhet till Solna centrum, Kungsholmen och City. Fokus ligger på låga driftkostnader, låg energiförbrukning och hög livskvalitet.

Visa hela annonsen

Almbygatan 10, 4 tr

Hörnlägenhet med rymlig balkong. Här ges ljusinsläpp från två håll och en optimalt planerad planlösning med öppen yta mellan kök och vardagsrum, utgång till balkongen från vardagsrummet, separat sovrum, ett flertal garderober och möjlighet till ännu mer förvaring om önskemål finns. Vardagslyx med vitvaror från Electrolux i form av diskmaskin samt tvättmaskin/torktumlare. Rinkebyterrassen är på framfart och du har möjlighet att redan i ett tidigt skede vara med på resan mot ett nytt, fräscht och spännande bostadsområde. Här finns närhet till allt; via tunnelbana nås T-centralen på 19 minuter, vackra grönområden och många shoppingmöjligheter. I direkt närhet ligger Rinkeby centrum och såväl Kista Galleria, Barkarby Handelsplats som Mall of Scandinavia ligger på bekvämt och nära avstånd. Med bil nås E18, E4:an och E20 både snabbt och smidigt.

Visa hela annonsen

Sandhamnsgatan 75-83, 3 tr

Välkommen till 79&Park - ett projekt som är utsett till Europas bästa bostadsprojek enligt den internationellt erkända fastighetstävlingen The International Property Awards. 79&park erbjuder flera takterrasser samt fasad i cederträ med stora glaspartier. Även interiört håller bostäderna en arkitektoniskt hög nivå med naturliga materialval vilket bland annat ses i köket som är utrustat med bänkskivor och stänkskydd i natursten samt i det lyxiga badrummet vilket är inrett med stora, ljusa granitkeramikplattor och detaljer i marmor, trä, glas och metall. Fönster och balkongdörrar går från golv till tak och takhöjden är generös om 2.75 m. Golven består av vitpigmenterade och mattlackade ekplankor i enstav. Väggarna är vitmålade och det finns genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden samt vattenburen komfortvärme i badrummen. Arkitekterna bakom projektet är BIG (Bjarke Ingels Group), vilka är såväl starkt eftertraktade som hyllade.

Visa hela annonsen

Grindtorps skolgränd 42, 3 tr

Gavellägenhet med 8 kvm stor balkong i söderläge! Möjlig 3:a, med bibehållen bra planlösning. Ljusinsläpp från två håll. Köket är bland annat utrustad med diskmaskin och i badrummet finns tvättmaskin/torktumlare. Sällskapsytan i köket och vardagsrummet är öppen med ljusinsläpp från två håll, omfattande hela 25 kvm. Från köket och vardagsrummet nås den södervända balkongen, vilket gör att lägenheten får en naturlig förlängning och ytterligare ljusinsläpp. Med Roslagsbanan nås Tekniska Högskolan/ Stockholms Östra på endast 15 minuter. Buss går strax utanför lägenheten, vilken tar dig till Danderyds sjukhus på cirka sju minuter, varpå du når T-centralen via tunnelbanans röda linje på cirka 10-15 minuter. Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med 260 butiker, restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, bio samt vård och omsorg, nås på bara några minuters promenadavstånd.

Visa hela annonsen

Hagabergsvägen 41

Välkommen till en nybyggd villa med stor altan och utsikt mot naturen och vidare mot ett stort skogsområde. Läget är perfekt, endast någon kilometer från Trosas centrum, mitt i naturen med bra placering i ett lugnt villaområde. Tomten omfattar 700 m2 och ligger i öppen vy med utsikt mot natur och grönområden. Villan består av ett plan med optimal planlösning. Två badrum, en grovtvättstuga med egen entré, dubbeldörrar ut från vardagsrummet mot altanen och altandörr från köket ut mot altanen. Sovrummen är placerade så att det större sovrummet ligger i anslutning till ett av badrummen i husets ena ände, medan de två mindre sovrummen ligger i anslutning till det andra badrummet i husets andra ände. Från entrén och hallen ges en vy genom vardagsrummet, vidare genom de dubbla altandörrarna och vidare ut mot altanen och trädgården. En imponerande och inbjudande känsla så snart du klivit in genom dörren. Tomten går att disponera efter eget önskemål, här får plats för gräsmatta och lekplats för barnen, träd, buskar och varför inte en badtunna om önskemål finns? En carport för en bekväm vardag finns. Huset ligger med gångavstånd till förskola och skola samt med kort avstånd till livsmedelsbutik. Från Trosa pendlar du enkelt till bland annat Stockholm, förslagsvis med Trosabussen med vilken du når Liljeholmen på endast 55 minuter. Smidigt är också att nå Södertälje och Nyköping. Trosa erbjuder allt önskvärt i form av livsmedelsbutiker, restauranger, aktiviteter och en fantastisk skärgårdsmiljö att bo i. Snart står huset färdigt och inflyttning kan ske omgående efter det om önskemål finns. Priset förväntas vara mellan 4 500 000 - 4 800 000 kr. Anmäl gärna ditt intresse hos mäklaren..

Visa hela annonsen

Gustaf de Lavals väg 6, 2 tr

Välkommen till det trendiga industrikvarteret, med anor från 1800-talet, precis intill Järlasjön. Bo i en nyproducerad lägenhet i ett område som på ett mycket stilfullt sätt kombinerat industrikaraktär med småstadskaraktär. Föreningen erbjuder en SPA-anläggning med bubbelbad samt ett mindre gym. Sjön ligger utanför huset och miljön är bedårande. På promenadavstånd åt ena hållet, endast en kilometer bort, ligger Sickla Köpkvarter, och på promenadavstånd åt andra hållet, endast 1,5 kilometer ifrån, ligger Nacka Forum. Vill du också ha möjlighet att promenera till Slussen? Då har du hittat ett perfekt läge; Slussen ligger bara cirka sex kilometer bort. Med buss nås Slussen på nio minuter. Även med bil, cykel och Saltsjöbanan nås Stockholms city smidigt. För att inte tala om tunnelbanan som planeras gå från Kungsträdgården, via Sickla och Järla, ut till Nacka centrum. Som medlem i Brf Turbinhallen ges även fiskrätt i Järlasjön samt tillgång till båt- och kanotklubb.

Visa hela annonsen

Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen