Sandhamnsgatan 75-83, 5 tr

Budgivning pågår

Klockrent läge på västsidan av huset - med fri utsikt mot Sportfältet och Filmhuset. Lägenheten är placerad på plan 5, med balkong i riktning mot väst. Balkongen nås från vardagsrummet och köket, vilket ger ett stort ljusinsläpp och en härlig förlängning av lägenheten med en imponerande utsikt. Lägenheten har stora fönsterpartier och en optimal planlösning. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum, som även sträcker sig vidare ut mot balkongen, är perfekt både socialt och möbleringsmässigt. Här finns möjlighet att möblera både med ett stort matbord och en generös soffgrupp. Sovrummet ligger separat, och bjuder på fönster mot balkongen samt goda förvaringsutrymmen och plats för en stor säng. Detta imponerande projektet, 79&Park, är perfekt placerat intill såväl grönområden som Stockholms innerstadspuls. Den vackra fasaden, generöst byggd i en blandning av glas och cederträ, smälter in fint i omgivningen. Utsikten från lägenheten och den direkta närheten till Sportfältet, Gärdet och city gör detta till ett boende 2.0. Då har vi inte ens pratat om de gemensamma takterrasserna som alla medlemmar får nyttja.

Visa hela annonsen

Hagabergsvägen 43

Äntligen dags för visning av denna nyproducerade villa. Välkommen till den första visningen den 18 februari. Här erbjuds en nybyggd villa med en generös altan, vilken kommer byggas med möjlighet till att påverka storlek och utformning. Läget är perfekt, endast några kilometer från Trosas centrum, mitt i naturen med bra placering i ett lugnt villaområde. Tomten omfattar 700 m2 och ligger i ett område rikt på natur och grönområden. Villan består av ett plan med optimal planlösning; Öppen yta mellan kök och vardagsrum, dubbeldörrar ut från vardagsrummet mot altanen och altandörr från köket ut mot altanen, en stor hall med generösa förvaringsytor, två badrum, en grovtvättstuga med egen entré samt tre sovrum. Sovrummen är placerade så att det större sovrummet ligger i anslutning till ett av badrummen i husets ena ände, medan de två mindre sovrummen ligger i anslutning till det andra badrummet i husets andra ände. Från entrén och hallen ges en vy genom vardagsrummet, vidare genom de dubbla altandörrarna och vidare ut mot altanen och trädgården. En imponerande och inbjudande känsla så snart du klivit in genom dörren. Tomten går att disponera efter eget önskemål, här får plats för gräsmatta och lekplats för barnen, träd, buskar och varför inte en badtunna om önskemål finns? En carport för en bekväm vardag finns.

Huset är placerat med nära avstånd till förskola och skola samt med kort avstånd till livsmedelsbutik. Från Trosa pendlar du enkelt till bland annat Stockholm, förslagsvis med Trosabussen med vilken du når Liljeholmen på endast 55 minuter. Även Södertälje och Nyköping nås snabbt och smidigt. Trosa erbjuder allt önskvärt i form av livsmedelsbutiker, restauranger, aktiviteter och en fantastisk skärgårdsmiljö att bo i.

Inflyttningsdatum är flexibelt, önskas till exempel snabbt tillträde så är det möjligt att förverkliga drömmen snabbt.

Visa hela annonsen

Sandhamnsgatan 75-83, 2 tr

Välkommen till en lägenhet med en härlig balkong i riktning mot väst i populära 79&Park. Njut av ett centralt läge, intill såväl grönområden som Stockholms stadspuls. Härifrån är det nära till allt som kan önskas; CITYPULS med restauranger, gallerior, butiker, caféer och nattklubbar. GRÖNOMRÅDEN med Gärdet precis utanför dörren och vackra Djurgården strax intill. KOMMUNIKATIONER i form av ett generöst utbud av innerstadsbussar, tunnelbana i området samt med E18, E20 och E4:an lättillgängligt i närheten. För att inte tala om vår vackra SKÄRGÅRD, vilken nås direkt med båtar från Strandvägen..

79&Park - ett projekt som är utsett till Europas bästa bostadsprojekt enligt den internationellt erkända fastighetstävlingen The International Property Awards. 79&park erbjuder flera takterrasser samt fasad i cederträ med stora glaspartier. Även interiört håller bostäderna en arkitektoniskt hög nivå med naturliga materialval vilket bland annat ses i köket som är utrustat med bänkskivor och stänkskydd i natursten samt i det lyxiga badrummet vilket är inrett med stora, ljusa granitkeramikplattor och detaljer i marmor, trä, glas och metall. Fönster och balkongdörrar går från golv till tak och takhöjden är generös om 2.75 m. Golven består av vitpigmenterade och mattlackade ekplankor i enstav. Väggarna är vitmålade och det finns genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden samt vattenburen komfortvärme i badrummen. Arkitekterna bakom projektet är BIG (Bjarke Ingels Group), vilka är såväl starkt eftertraktade som hyllade.

Visa hela annonsen

Sandhamnsgatan 75-83

Välkommen till ett drömläge i 79&Park - med dubbla uteplatser om vardera generösa 13 kvadratmeter. Den tillhörande marken utanför lägenheten skapar två lyxiga altaner. Bo i innerstan med radhuskänsla! Takhöjden är 3,3 meter. Lägenheten erbjuder en lyxig walk in closet i det stora sovrummet samt en klädkammare i hallen. Föreningen erbjuder även fantastiska takterrasser med imponerande utsikt.

79&Park - ett projekt som är utsett till Europas bästa bostadsprojek enligt den internationellt erkända fastighetstävlingen The International Property Awards. 79&park erbjuder flera takterrasser samt fasad i cederträ med stora glaspartier. Även interiört håller bostäderna en arkitektoniskt hög nivå med naturliga materialval vilket bland annat ses i köket som är utrustat med bänkskivor och stänkskydd i natursten samt i det lyxiga badrummet vilket är inrett med stora, ljusa granitkeramikplattor och detaljer i marmor, trä, glas och metall. Fönster och balkongdörrar går från golv till tak och takhöjden är generös om 3,3 m. Golven består av vitpigmenterade och mattlackade ekplankor i enstav. Väggarna är vitmålade och det finns genomgående vattenburen golvvärme i hela bostaden samt vattenburen komfortvärme i badrummen. Arkitekterna bakom projektet är BIG (Bjarke Ingels Group), vilka är såväl starkt eftertraktade som hyllade.

Visa hela annonsen

Gustaf de Lavals väg 6, 2 tr

Välkommen till det trendiga industrikvarteret, med anor från 1800-talet, precis intill Järlasjön. Bo i en nyproducerad lägenhet i ett område som på ett mycket stilfullt sätt kombinerat industrikaraktär med småstadskaraktär. Föreningen erbjuder en SPA-anläggning med bubbelbad samt ett mindre gym. Sjön ligger utanför huset och miljön är bedårande. På promenadavstånd åt ena hållet, endast en kilometer bort, ligger Sickla Köpkvarter, och på promenadavstånd åt andra hållet, endast 1,5 kilometer ifrån, ligger Nacka Forum. Vill du också ha möjlighet att promenera till Slussen? Då har du hittat ett perfekt läge; Slussen ligger bara cirka sex kilometer bort. Med buss nås Slussen på nio minuter. Även med bil, cykel och Saltsjöbanan nås Stockholms city smidigt. För att inte tala om tunnelbanan som planeras gå från Kungsträdgården, via Sickla och Järla, ut till Nacka centrum. Som medlem i Brf Turbinhallen ges även fiskrätt i Järlasjön samt tillgång till båt- och kanotklubb.

Visa hela annonsen

Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen