Stäkshöjden 43

Snart har du möjlighet att förverkliga drömmen och flytta till egen villa! Välkommen att bo i ett villatätt område, med gångavstånd till Mälaren och endast 20 minuter till Stockholms city. Här kan villalivet upplevas i ett hus om 123 kvm med egen tomtmark, uteplats med trädäck om 15 kvm med härligt västläge. Villan består av två plan med fem sovrum och badrum på vardera våningsplan. Tomtmark runt hela villan med sol från morgon till kväll. Baksidan erbjuder sol till morgonkaffet och framsidan ramar in kvällen med kvällsol till middagen. Öppen planlösning och moderna, ljusa materialval. Egen uppfart med parkeringsplats för en till två bilar. Möjlighet att bygga carport finns. Promenadavstånd till bussen, Mälaren och Hemköp. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin är installerat och gott om förvaringsyta finns. Kontakta mäklaren för mer information samt planritning.

Visa hela annonsen

Gustav III:s Boulevard 84, 2 tr

Söker ni en 3:a om 68 kvm med balkong i Frösunda? Inom kort kommer denna pärla att lanseras, anmäl ditt intresse till oss så har ni möjlighet att komma på visningen och få mer information!

Visa hela annonsen

Elias Lönnrots väg 11

Snart till salu! Inom kort är ni välkomna till denna ljusa hörnlägenhet med balkong och ljusinsläpp från tre håll; öst, syd och väst. Lägenheten erbjuder fyra rum samt ett kök med utrymme för matplats, fördelat på 83 kvm. Från vardagsrummet når ni balkongen, vilken är placerad med ett bra läge i sydöst utan direkt insyn. Lägenhetens alla fönster, och solinsläpp från tre olika väderstreck, ger ett luftigt boende som badar i ljus. Vardagsrummet ligger i lägenhetens hjärta och de tre övriga rummen kan nyttjas som sovrum, arbetsrum och/eller gästrum. Två av de potentiella sovrummen erbjuder plats för dubbelsäng. Vardagsrummet ligger i anslutning till balkongen och rymmer plats för en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter, gott om plats för matlagning samt möjlighet att möblera med ett matbord för fyra personer. Till lägenheten hör ett stort och separat källarförråd med egen ingång från husets utsida. Förrådet är inrett med värme, belysning samt en ståldörr och erbjuder en yta om ca 7 kvm. Möjlighet att hyra varmgarage för bilen finns också, med tillgång till fri el och vatten, för endast ca 550 kr/ månad. Perfekt för er med elbil! 


Visa hela annonsen

Kontakta mig för mer information Josefine Gunnarsson, reg fastighetsmäklare, 073-250 38 00, josefine@positionfast.se
Till toppen